2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم. خدا رو شکر بلاخره رفتم دکتر، آزمایش خون رو گرفت، سرم دومم رو هم تزریق کرد. سونو کرد و یه ...

عزيزم بسلامتى

مباركت باشه نينى معجزه و سوپرايزت

ان شاالله ك تااخرش همه چيز بخوبى جلو بره برات

براى كارهات هم همون پافشارى كن ك بتونى پيش ببرى اونجور ك ميخواى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم. خدا رو شکر بلاخره رفتم دکتر، آزمایش خون رو گرفت، سرم دومم رو هم تزریق کرد. سونو کرد و یه ...

سلام باران جانم خداروشکر عزيزم 

همون شیاف بزار دردت کمتر میشه لطفا کیسه آب گرم نزار عزيزم خوب نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نسرين جان الهى شكر ك همه چيز خوبه و ان شاالله تااخر هم خوب پيش ميره🤲🏻😍 خوشحالم ك دلت آروم ...

فدات شم فریناز جان 

بودن شما برای من نعمت و قوت قلبم هستید 

خداروشاکرم که عزیزانی مثل شما دارم 

آخی عزیزمممم ❤❤❤ خیلی خیلی تبریک میگم امیدوارم معجزه کوچلو رو به سلامت بغلش بگیری ❤❤❤چقور حس خوبیه ❤❤❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان عزیزم من الان اومدم تهران ..فردا قرار ویزیت بشم قربونتون برم بازم التماس دعا دارم برامون ...

سلام عزيزم

قرار شد برى ويزيت شى بياى خبر بدى بهمون

چ خبر چيكار كردى ان شاالله همه چيز بخوبى برات پيش بره

فقط ى خبر از خودت بده چون نگفتى مشكلت كجاست ى كم نگرانيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فدات شم فریناز جان  بودن شما برای من نعمت و قوت قلبم هستید  خداروشاکرم که عزیزانی مثل شم ...

عزيزدلى

واقعا اينجا حضور دوستان نعمته

چون فقط حرفمونو اينجا ميشه بگيم و خدايى راهنمايى ها هم خيلى بكار مياد

عزيزم بسلامتى مباركت باشه نينى معجزه و سوپرايزت ان شاالله ك تااخرش همه چيز بخوبى جلو بره برات برا ...

ممنون عزیزم. توکل به خدا. واقعا معجزه قشنگی هست. من از همین الان قدرش رو میدونم. ان شااله یه بارداری سالم قسمت همه دوستانی که منتظر هستند بشه و دوستان باردار هم به سلامتی زایمان کنند و دل همه با فرزندانی سالم و صالح شاد بشه❤

سلام کسی می دونه برای انتقال جنین تیروئید باید روی چند باشه ؟ کم کاری دارم اما هر ماه می خوام برم پر کار میشه 

Tsh2قبول می کنن ؟ فردا می توام برم آزمایش ببینم چند اگه خوب بود برم ۲ باشه ایراد نمی گیرن ؟‌

سلام باران جانم خداروشکر عزيزم  همون شیاف بزار دردت کمتر میشه لطفا کیسه آب گرم نزار عزيزم خوب ...

چشم.  ممنون از توضیحاتت. میخواستم دکتر بهم آمپول  پروژسترون ۵۰ بده ولی قبول نکرد، همون ۲۵ رو داد. ولی من شیاف هم روزی دو تا میذارم البته شیاف هم ۲۰۰ هست. 

دکترم امروز با اطمینان میگفت کیسه آب گرم بذار من فقط با چشمهای گشاد و دهن باز نگاهش میکردم. بعد بهم گفت ورزش هم برم برام خوبه🙄🤦‍♀️

چشم.  ممنون از توضیحاتت. میخواستم دکتر بهم آمپول  پروژسترون ۵۰ بده ولی قبول نکرد، همون ۲۵ ...

نه ورزش تو هفته هاى پايين خوبه نه كيسه ابگرم🙄

مطمئنى دكتر خواسته راهنمايى كنه؟🥺

خانما کمک ام کنین  درد دارم خیلی دردام هر چند دقیقه میگیره با شدت ول میکنه  چیکار کنم بر ...

🥺🥺🥺

شياف ديكلوفناك فكر كنم بذارى خوبه

بذار ببينم دوستانى ك تجربه دارن چى ميگن