2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مبارک باشه نسرین  خداروشکر از استرس امدی بیرون  ❤️❤️❤️

سلام زینب جانم ممنونم عزيزم 

امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه و به آرامش برسی و تا چند ماه دیگه خبر مامان شدنت رو با ما به اشتراک بزاری عزيزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو هزاران بار شکر خدا گل پسراتو برات حفظ کنه. خودتم سلامت باشی عزیزم 

سلام عزیزم خوبی.چه خبرا کم پیدایی؟

من آن شاءالله پنج شنبه میرم انتقال خیلی برام دعاکن

ان شاءالله ایندفعه جواب مثبت بگیرم

پنج شنبه شب شهادت حضرت رقیه است.نذر کردم براش ان شاالله خدا خودش نظر کرده باشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام زینب جانم ممنونم عزيزم  امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه و به آرامش برسی و تا چند ماه دی ...

نمیدونم چی بگم 🥺🥺چون حالم خیلی بده 

دیشب خواب میدیدم دارم نی نی شیر میدم 😭😭انقدد قشنگ بود حس اش سینه ام رو فشار دادم ببینم شیر داره نی نی سیر میشه یا نه 😢😢😢

خداروشکر  خداا دل همتون رو شاد کرد 

❤️❤️

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

سالام نسرین جون😍الهی شکر خیلی به فکرت بودم الحمدالله انشاءالله تا آخرش بدون هیچ مشکلی این دورانو بگذرونی.خیلی خوشحال شدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم اگر پشت فرتیل سی ام رو بخونی بیشترین چیزی که توش هست همون ال آرژنین هست و فکر کنم ویتامین سی&n ...

عزیزم ان شاالله واسه انتقال میخورم 

فعلا خدا بخواد میخوام دوباره پانکچر کنم ولی شوهرم میگه عجله نکن تا پول دستم بیاد 

خدا خیرت بده زود زود دامنت سبز بشه 🌹

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم برای ضخامت هر روز ۴تا فرتیل .واسترادیول خارجی از روز اول پری روزی دوتا از روز سوم تاششم ر ...

ممنونم عزیزم

ان شاالله انتقال میدی و ایندفعه مثبت میشی

عزیزم من همیشه یه دردی توی رحم دارم یعنی ممکنه از کم بودن ضخامتم باشه شما که ضخامتت کمه این دردها داری؟؛ به دکتر میگم سونو میکنه میگه چیزی نیست ولی این درد اذیتم میکنه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خدارو شکر که سالم بودن🤲🤲،به 72 ساعت اکتفا نکن سعی کن تا ده روز استراحت مطلق باشی عزیزم❤️❤️❤️

ممنومم الهه جانم 

کلا استراحتم کار خاصی نمیکنم 

72 ساعت استراحت مطلق مطلق ولی چشم تا ده روزم کامل رعایت میکنم 

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

نسرین جون خیلی خوشحال شدم خدا نی نی هات و صحیح و سالم بذاره بغلت  بازم خدا رو شکر خیالت راحت شد 😍💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
الهی😢😢😢 منم واکسن دخترمو ده روز دیرتر زدم دختر منم چهار ماهگی ۶.۵ بود قدشم ۶۴.۵ قد دختر شما چقد ب ...

ااا جه باحال دقیقا قدشم مثل دختر من بود.

خداکنه آلرژیش برطرف شه خیلی سخته رژیم من نون نمیخورم نون ذرت میخورم که طعمشو اصلا دوست ندارم ولی چه کنم دیگه مجبورم خیلی دعامون کن لطفا.

اره کمکی شروع کردم چند روزه با ورودش به پنج ماهگی شروع کردم از فرنی آرد برنج.

ببین شیر نخوردن تو یه دوره طبیعیه دکتر دختر من میگفت سه ماهه دوم زندگیشون خلقو خوشون عوض میشه دختر من از سه تا چهار ماهگی مثل دختر شما فقط تو خواب یا وقتی خوابش میومد شیر میخورد ولی خداروشکر الان درست شده بد شیر خوردنش ولی هرجا غیر خونمون که کسی پیش من بشینه حرف بزنس اونموقع اونم با وجود گشنگی نمیخوره و توحه به بقیه داره کلا جایی رفتن خیلی سختم میشه نه خوب شیر میخوره نه میخوابه بسکه خونه خودمون سکوت بوده حالا من هی از اول تی وی روشن کردم به صدا عادت کنه ولی بازم فایده نداشته انگار .

ولی در کل این مدل تو خواب شیر خوردناشون یه دوره داره ایشالله زودتر تموم میشه برای شمام.

وزن گیریش خوب نبوده یعنی دکترش گفته بهت که آزمایش گرفتن ازش؟

دختر من تو همین سرماخوردگیش کلی وزن کم کرد ولی باز تو سیزده روز جبران کرد برگردوند وزن رفتشو ولی اگه مریض نشده بود بیشتر میشد وزنش .

تو کمکی کی میخوای شروع کنی یا کردی؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی.چه خبرا کم پیدایی؟ من آن شاءالله پنج شنبه میرم انتقال خیلی برام دعاکن ان شاءالله ا ...

زینب جون ان شاالله که این دفه دفه اخره و همه چی خوب پیش می‌ره صاحب دوقلو میشی یه روز صبح ک از خواب بیدار شدم ناخودآگاه اسمت اومد رو زبونم برات دعا کردم  ان شاالله که مامان شدی رفت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نسرین جون خیلی خوشحال شدم خدا نی نی هات و صحیح و سالم بذاره بغلت  بازم خدا رو شکر خیالت راحت شد ...

سلام اکرم جونم فدات شم ممنونم بابت تمام دعاهات و لطفی که در حقم داشتی 

الهی آمین انشاالله شما هم این دوران رو به سلامتی طی کنید