2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
فدات شم انشالله الهی آمین عزیزم. انشالله چند روز دیگه خودتم خوش خبر بیای 

مرسی عزیزم 🙌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم، نه اصلا بی بی نمیزنم تا هفته دیگه ک برم آزمایش، یعنی این روزا حال خودمو نمیفهمم یه روز ...

کاملا میفهممت اینا همه اش طبیعیه. برا منم اصلا روزا نمیگذره. نمیگم فکر و خیال نمی کنم چرا چون دست خود ادم نیس ولی متوقف کردنشون دست خودمونه. سعی کن بها ندی فارغ از اینکه نتیجه چی میخواد بشه ازش لذت ببر. دستتو بذار زیر دلت براش آیه الکرسی بخون و حرف بزن باهاش. نقاشی کن ، فیلم ببین   کتاب بخون. من خییییییلی وقت بود نتونسته بودم کتاب بخونم این چند روزه باور کن وقتم کم میارم گاهی ی مقدار کتاب میخونم بتونم مینویسم کمی، ی پوشه باز کردم تو گوشی هر روز براش مینویسم. فیلم میبینم، کتاب نقاشی بزرگسالان گرفتم اونو رنگ میزنم حال میده،  دعا و قرآن و... رو میخونم تا همه این برنامه ها تموم بشه ی وقت میبینم دیگه موقع اومدن همسر جانه. منم اینجوری سعی می کنم وقتمو پر کنم ک فقط فکر و خیال نکنم وگرنه ۱۵ روز منتظر موندن ثانیه به ثانیه اش فشار روحیه. ولی هر وقت دلتم خواس گریه کن جلو خودتو نگیر ولی به هیچ وجه نذار ناامید بشی هر چی چیز منفیه بهش بگو بعدا برات وقت هس ،الان نه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رادیس جان ببخشید من جواب میدم منم همینکارو کردم حتی خورشت هم درست کردم غذای فریزر اشکال نداره غذا ...

ااا چه خوب .پس چندین وعده درست میکنم که اینسری دیگه اشپزی نکنم .ادویه به خورشت نمیزدین پس چی میزدین یکم قابل خوردن بشه غذا .البته من خیلی اهل ادویه زیاد توغذا ریختن نیستم فقط کمی زردجوبه و فلفل بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من انشاله ۳۸ هفته و ۴ روز سزارین میشم. دکترمم نامه کمیسیون رو نوشت که سزارین اجباری میشم که بیمه تع ...

ای جااان. ان شاالله ب سلامتی و دل خوش بغلش کنی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم دوران مجردی خییییلی مینوشتم. البته داستان و..‌ نه ها. خاطرات روزانه و... یا تو دانشگاه برا نشریه ...

چه جالب خیلی قشنگ نوشتی من انقدر قوه تخیل قوی دارم ک انقدر داستان برا نوشتن اما هیچ وقت همت نکردم  من کلا وقتی عصبانی ام ارومتر میشم میشینم قضیه. رو از دید اون شخص هم میبینم حالا سری بعد مینویسم نظر مو میگم 😁

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فدات شم انشالله الهی آمین عزیزم. انشالله چند روز دیگه خودتم خوش خبر بیای 

سلام خواهری خوبی جونم سلامتی انشاالله که همیشه خوب باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام.وقت بخیر.دوستان میشه راهنمایی کنید فریتل سی رو روزانه چند بار باید مصرف بشه؟

مامای دکترم گفت دوتا .من قبلا دوتا میخوردم ولی چند وقته که نزدیک انتقالم هست روزی سه تا میخورم 

ااا چه خوب .پس چندین وعده درست میکنم که اینسری دیگه اشپزی نکنم .ادویه به خورشت نمیزدین پس چی میزدین ...

من 14روز فقط غذا ها نمک و زردچوبه داشت ادپیه نمیزدیم خودمم عادت کردم ادویه نمیزنم فلفل هم نخور 

عه پس از ایناس ینی ؟ من ای وی اف رو تو دوران کرونا شروع کردم از ۹۹ اینا. ازون موقع همیشه صورتم جوشای ...

ببین من قبل اینکه درمان ای وی افو شروع کنم صورتم صاف صاف بود هر از گاهی هم که جوش میزدم با پانژل سریع رفع میشد ولی از سال ۹۹ که درمانو شروع کردم خیلی جوش میزنم حتی با پانژلم برطرف نمیشه خیلی رو مخمه

حالا اون اوایل که سایت اومده بودم میگفتن سیاه دونه با عسل بخورید صبحانه منم یک ماهی خوردم هر روز چشمت روز بد نبینه یه جوشایی چرکی یهو ریخت بیرون که یه ماه فقط درمانش کردم تا برطرف شد الانم بیشتر زیر پوستی میزنم 😕

قربونت برم عزیز دلم یک دنیا ممنونم .ان شاالله ثوابش برگرده به خودت و دختر قشنگت ❤❤من چهارشنبه میرم ب ...

ای جانم. استرس گرفتنی ب اون لحظه که با نی نی های خوشگل تو دلت برمیگردی خونه فک کن حالت خوب شه😍😍😍

رنگ رو که گفتم ابی یا صورتی کلا نخر میدونه دوست ندارم بنظرت ۱۵ هفته و یک روز سونو برم؟

میگن از 14 اندامای جنسی شکل میگیرن  مشخص میشه میخچای برو یه سونو دیگه

عه پس از ایناس ینی ؟ من ای وی اف رو تو دوران کرونا شروع کردم از ۹۹ اینا. ازون موقع همیشه صورتم جوشای ...

اره منم دقیقا فکر میکردم به خاطر ماسک و ... است پس از اینا است .من تازه روی صورتم لک قهوه ای بزرگم پیدا شده 🤦‍♀️🤦‍♀️ فکر نکنم با کرم اینام بره باید برم لیزر

کاملا میفهممت اینا همه اش طبیعیه. برا منم اصلا روزا نمیگذره. نمیگم فکر و خیال نمی کنم چرا چون دست خو ...

فاطمه از کجا گرفتی من دوجا سر زدم نبود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من 14روز فقط غذا ها نمک و زردچوبه داشت ادپیه نمیزدیم خودمم عادت کردم ادویه نمیزنم فلفل هم نخور 

باشه چشم