2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
جواب سل فری من اومد خوب بود خداروشکر،این لحظه رو برای همه مادران منتظر آرزو میکنم 🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️

خدا رو شکر عزیزم، ان شاالله به سلامتی هم زایمان کنی و در آغوش بگیری فرشته نازنینت رو 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب سل فری من اومد خوب بود خداروشکر،این لحظه رو برای همه مادران منتظر آرزو میکنم 🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️

عزیزم بسلامتی😍😍🤲🏻🤲🏻💚💚

خداروشکر ان شاالله بقیه مسیرهم عالی پیش میره

میدونستم همه چیز خوبه اما ی خیال راحتیه دیگه 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

خدا رو شکر  جنسیتش رو نگفت ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان من امروز رفتم غربالگریمو انجام دادم شکر خدا سونوم مشکلی نداشت،بچه هامو دیدم باهمسرم باور ...

عزیزم خدارو هزاران بار شکر😍😍

ان شاالله آزمایش هاتم خوبه و بقیه بارداری رو هم بسلامت میگذرونی🌸🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلامت باشی فداتشم انشاالله،سونوگرافی خورشید سمت خودمون تهرانپارسه دکترش بادقت بود یکی از بچه ها پشتش ...

عه چه خوب شوهرت هم رفته منکه کلا برا انومالی تنهام 😕دلم میخواست یه جشن کوچیک بگیرم برا جنسیتشون ولی شچهرم پیشم نیس ان شاالله خدا قسمت کنه اون موقع کربلاس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها من تازه اومدم این تاپیک همش چها تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد😭😔 نمیدونم چکار کنم سن ...

عزيزم فقط توكل كن بخدا و از خودش بخواه ك جنين هاتو بهت ببخشه

منم دقيقا همينجور شدم و زمان انتقال يكى هم رشد نكرد ى دونه فقط انتقال دادن و شكرخدا باردارشدم

ان شاالله براى شماهردو رو انتقال ميدن و ب لطف خدا هردوتا ميشه چشم و چراغ خونه تون

عزیزم انشاالله همین یدونه میشه معجزه زندگیت امیدت بخدا باشه😍😍😍❤️🤲

قربووونت برم ممنونم عزیزم❤️ خدا تو دلیاتو حفظ کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه چه خوب شوهرت هم رفته منکه کلا برا انومالی تنهام 😕دلم میخواست یه جشن کوچیک بگیرم برا جنسیتشون ولی ...

اخی عیب نداره ،انشاالله بسلامتی بره برگرده بگو حسابی دعاتون کنه😍☺️برگشت یه جشن بگیر عزیزم ،راستی جنسیت نی نیات چی بود یادم رفت؟