2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
عزیزم خدا رو شکر ان شاالله ب سلامتی هم زایمان کنی  اخرش کجا رفتی برا سونو

سلامت باشی فداتشم انشاالله،سونوگرافی خورشید سمت خودمون تهرانپارسه دکترش بادقت بود یکی از بچه ها پشتش به دستگاه بود هی اینور اونور کرد گفت برو مثانت ‌‌خالی کن دوباره بیا رفتم دوباره سونو کرد تا جفتشو کامل بررسی کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم همه چی خوبه خداروشکر خودم از چند ماه(حدود دو ماه و نیم تا سه ماه) قبل از سیکل انتقال، ا ...

خداروشکر 🌺 خیلی ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم 💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ببین کافیه فقط خدا بخواد این که گرید جنین فلان باشه یا این کار رو بکنم اون کار رو بکنم که جواب بده ا ...

خدای مهربون هیچ وقت بنده هاشو فراموش نمیکنه

اینو با تمام وجودم مطمئن هستم عزیزم

امیدوارم براتون اتفاق های عالی بیفته🌹

سلام بچه ها من تازه اومدم این تاپیک همش چها تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد😭😔 نمیدونم چکار کنم سن ...

توکل به خدا

ایشالله همون دو تا میچسبن به دلت و مامان میشی

اصلا به تعداد و... فکر نکن

امیدوارم زود زود بیای به ما خبر خوش بدی

ان شاالله هم مامان گلت خوب میشن هم نی نی گلت صحیح و سالم این دورانو طی میکنه و با لب خندون بغلش میگی ...

فدای هنه عزیزان بشم ممنون از محبتت. خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه پیاماتونو که می خونم اشکم سرازیر می شه ممتونم از همه عزیزان ببخشید تک تک براتون نمی نویسم

سلام بچه ها من تازه اومدم این تاپیک همش چها تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد😭😔 نمیدونم چکار کنم سن ...

سلام عزیزم. برا منم دقیقا همین جوری بود با این تفاوت ک فقط ی جنین تشکیل شد اونم خیییلی ضعیف ولی توکل بر خدا انتقال دادم.

میدونم چ حالی داری واقعا خییییلی سخته . ولی ان شاالله همین دو تا برات میمونن و چشم و چراغ خونوون میشن ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱