2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
قربون دلت ⁦❤️⁩ فرداصبح میرم معمولا جوابش ساعت چهاربعدظهر میدن جرات نکردم بی بی بزنم انقد که بی بی م ...

منم سراغ بی بی نمیرم چون هیچ خاطره خوشی ازش ندارم ،امیدوارم فردا خوش خبر باشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۲سالمه حالا من میگم سه تا شاید نگیره تعداد بیشتر باشه شانس بالاتره گیج شدم والله

ببین کافیه فقط خدا بخواد این که گرید جنین فلان باشه یا این کار رو بکنم اون کار رو بکنم که جواب بده اگه خدا نخواد خودمونو بکوبیم به در و دیوار آسمون به زمین بیاد هم نمیشه اگه خدا بخواد همچین میده بدون اینکه ما خودمونو به هر دری بزنیم میده منتها خدا ماها رو فراموش کرده ،😒😒😒😒😒

آها مرسی عزیزم حتما میپرسم فقط مثلا از دکتر سونو هم پرسیدم گفت مشکلی نداری فقط پروژسترون و تا ۳۶هفته ...

وای خدا اسم پروژسترون رو آوردی پاهام درد گرفت ،😭😭😭😭بی حس شدم مگه جا داری همچنان داری پروژسترون میزنی ،🥺🥺🥺🥺🥺

سلام دوباره عزیزم مرسی از وقتی که گذاشتی آخه یه سری جزئیات این وسط هست.  مثلا درباره ی پانکچ ...

عزیزم این رو فقط خودت می تونی درموردش به نتیجه برسی. واقعیتش اینه که برخلاف ظاهر قضیه، گرفتن تخمک اهدایی اصلا تصمیم راحتی نیست و این طبیعیه که دلت بخواد یک بار دیگه شانست رو امتحان کنی. و بنظر من اگر این تردید فکرت رو خیلی مشغول کرده، حتما یکبار دیگه پانکچر رو امتحان کن. از نظر مرکز با هزینه مناسبتر هم من رویان و کلینیک امید رو بهت پیشنهاد می کنم. موفق باشی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نميدونم روتينه يااا نه من سر عليم پرولوتون داشتم البته اونموقع دردم داشتم اينسري دردم ندارم به اون ش ...

دکترواسه منم پرولوتون تجویزکرده که البته از۲۶شهریوربایدشروع کنم هفته ای یکی تزریق کنم،گفت اینو که شروع کنیم کم کم شیاف روقطع میکنیم

عزیزم اول از همه اینکه باید مدام قندت رو‌ چک‌ کنی بعد از یه مدت خودت دستت میاد که چه مواقعی انسولین ...

سلام عزیزم،قندیکساعته ودوساعته بعدازغذاباید چند باشه،من الان دوروزه که بادستگاه دارم چک میکنم قندمو

نه نزدن واسم.غلظت خون پیدا کردم شدید بستریم کردن بعد قندمم بالا بود ادامه دار شده

سلام عزیزم انشاالله که مشکلت حل بشه ومرخص بشی واین چندروزباقیمونده روهم به سلامتی بگذرونی ونینی روصحیح وسالم بغل کنی😍🤲ازکجاتشخیص دادین که غلظت خون پیداکردین؟

سلام عزیزم  اره اگه خدا بخواد سه شنبه میرم ان‌تی  خیلی محتاج دعای شما و بقیه دوستان هستم ...

همین سه شنبه؟

منم ده هفته ام ولی دکتر گفت دوازده هفته برو ان تی

انشاالله ک ان تی هم خوبه و هیچ مشکلی نداری و بقیشم بسلامتی میگذرونی عزیزم