2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

سلام بچه من مامانم نبود امروز نشسته با جارو دستی جارو زدم 

شماها بعد مثبت شدن جارو میزنین؟

یا خطر ناکه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️  اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرد ...

سلام خوبی چخبر چیکار کردی من خیلی وقته سر نزدم اینجا از هیشکی خبر ندارم پانکچر شدی؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام‌دوستان کسی درباره d-daimer  اطلاعاتی داره.تو‌نت سرچ‌کردم‌ متوجه شدم‌خطر لخته خون هست‌ اما چیزی پیدا نکردم واسه پایین آوردنش.من‌از شنبه واسه بالا بودن این آیتم‌ تو‌بیمارستانم‌ و هیچی هم نمیگن‌چیکار کنم‌نه دارو نه هیچی فقط میگن خطر آمبولی داره باید باشم.من دیگه دارم کم‌ میارم😩

سلام بچه من مامانم نبود امروز نشسته با جارو دستی جارو زدم  شماها بعد مثبت شدن جارو میزنین؟ یا ...

سلام عزیزم اگه هنوزلکه بینی داری کاری نکنی بهتره،یه مدت بی خیال تمیزی خونه باش،انشاالله روبه راه که شدی حسابی تمیزش میکنی

عزیزم اتفاقا بهترین زمان برای ازمایش پرولاکتین روز دوم پریودی هست دو ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه ا ...

پیامت رو دیر خوندم

عصر میرم ان شاالله؛موردی نداره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️  اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرد ...

خدا رو شکر 🤲🏻انشالله خیر فاطمه جان 🌹 از این جا به بعد هم عالی پیش میره مطمان باش عزیزم 

عزیزم خیلی خوشحال شدم ، خدا رو شکر ، انشالله انتقال میدی و‌مثبتم میشی گلم ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ن جونم شاید من اسمشو اشتباهی گفتم اونی که من دوساعت قبل انتقال میزنم چسب جنین هستش اما سرم و قبل و ب ...

انشاءالله عزیزم که مثبتی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ان شااله که تا آخر بارداری رو به خوبی و سلامتی میگذرونی. من هم سلولهای nk ام بالا بود که گفتند سرم. ...

ممنون عزیزم.بعدمن هم سی دی۵۶.سی دی۱۶ و سی دی ۵۶+۱۶بالابودن.اچ ال ا هم همینطو😥😓.راستی این سلول های NK چیه توضیح میدی دربارش.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پیامت رو دیر خوندم  عصر میرم ان شاالله؛موردی نداره؟

عزیزیم‌ آزمایش پرو لاکتین‌ باید ناشتا باشی ، شب خواب کامل داشته باشی ، وقتی میخوای صبح بری آزمایش‌۳ ساعت از بیدار شدنت بگذره یعنی هوشیاری کامل ، شب قبلش سینه هات تحریک‌نشده باشن‌، قبل آزمایش پیاده‌روی نداشته باش ، همه اینا توی نتیجه‌آزمایش تاثیر میذاره ، فردا هم میتونی بدی هر وقت خواستی میتونی بدی شرط نیست روز دوم یا سوم پریود باشه‌ فرقی نمیکنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش