2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

@یامنان    

@گندمی۸

@diana1399

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا وقتی اوضاعت خوبه و مشکلی نداری ادامه بده   مگه دکتر قبلیت بهت نداده بود چرا میگی مصرف ...

چرا دکترم داده بود ولی نگفت تا کی باید استفاده کنم،گفت حالا فعلا بزن،این دکتر پریناتال که پیشش رفتم گفت باید از دکتر خودت بپرسی حالا هی منو پاس میدن به همدیگه 😄

بچه ها الان اومدیم مرکز. گفتن فقط یکیش رشد داشته اونم تازه فردا معلوم میشه که قابل انتقال هس یا ب درد نمیخوره🥺

نمیدونم چرا این دفعه اینجوری شد هم من هم همسرم سه ماه بود تقویتی میخوردیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای وای یعنی باید چیکار کنی؟ آره به من سفکسیم و داکسی سایکلین دادن عفونت خوب شد ولی برای چسبندگی، ۳ ...

مامان سوفی اگه عفونت مزمن رحم باشه،  یعنی بالا بودن سلولهای پلاسما همینطوری نمیشه بگن خوب شده. یا بیوپسی انجام میدن  یا CD138 رو از طریق خون بررسی میکنند. البته شما که سه بار هیسترو کردی، دکترت بررسی کرده که گفته خوب شد و جای نگرانی نیست برات.

مرکزی که میرم، خون رو قبول ندارند و بیوپسی انجام دادند. 

به من هم اول سفکسیم و داکسی سایکلین دادند و مجدد یه ماه بعد از انتی بیوتیک، بیوپسی کردند که تاثیری نداشت، انتی بیوتیک ها رو عوض کردند و مترونیدازول با اموکسی کلاو دادند که مجدد بعد یک ماه بیوپسی کردند که بازم تاثیر نداشت. دیگه گفتند انتی بیوتیک تاثیری نداره برام.🥺

دکتر بهم به مدت ۱ ماه واژینال لاکتوفلور داد که میزان باکتری های مفید رحم بره بالا و شرایط بهینه بشه از طرفی  شرایط برای رشد باکتریهای مضر کم بشه. یه دکتر دیگه هم عصاره شیر رو پیشنهاد داد که کلا توی بارداری هم ماههای اول استفاده کنم که شرایط برای رشد بیشتر باکتریهای مفید بهینه بشه و بر باکتریهای مضر غالب باشند.

انشالله همین دفعه نتیجه میگیری من فعلا اصلا نمیتونم بیام ایران برای انتقال، ببینیم چی میشه

الهی امین 

شما هم ان شاالله طبیعی باردار میشی و نیاز به انتقال نباشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
گرید جنینات چند بود ؟ضخامتتم خوب بود؟انتقال چندمت بود ؟؟ ببخشید خیلی سوال کردم 

والله من استان خودم انجام دادم نگفتن فقط میدونم دوروزه بودن دکتر موقع انتقال میگفتن عالی هستن انتقال دومم بود البته من مشکل ایمنی دارم دیگه نمیدونم آزمایشکاه شهرمون چقد درست باشه رو این قضیه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ای وای یعنی باید چیکار کنی؟ آره به من سفکسیم و داکسی سایکلین دادن عفونت خوب شد ولی برای چسبندگی، ۳ ...

خدا رو شکر که خوب شده برات. ان شااله به زودی یه تجربه شیرین و سالم بارداری رو شروع کنی.

متاسفانه من توی اون دسته اقلیت بودم🥺. البته اینجا خیلی راحت هیسترو نمیکنند، من فقط یه بار هیسترو انجام دادم.

@یامنان     @گندمی۸ @diana1399 عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹 به نيت شما دعای ...

ممنونم سحرجان انشاءالله صدبرابرش برگرده به زندکیت عزیزم اجرت با امام حسین دخمل خوشگلتو بسلامتی بغلش کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦