2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
انشاالله که همه چیزختم به خیرمیشه،امروزخیلی به یادت بودم عزیزم

فدات شم عزیزم 

خودم که دگ نای دعا کردن ندارم 

تو ذهنم با خدا صحبت میکنم بهش گفتم خودت دادی خودت بهش جون بده قلب بده توان بده مامانشو تنها نزاره😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم عزیزم  خودم که دگ نای دعا کردن ندارم  تو ذهنم با خدا صحبت میکنم بهش گفتم خودت دا ...

الهی که تا هفته دیگه دلت شادمیشه،هروقت رفتی سونوقبل ازاینکه بری تواتاق هفت بار دعایه نادعلی رو بخون 

باشه عزیزم ممنون انشاءالله که هر چه سریع تر رفع شه از نگرانی درام 

سلام هیواجان اوضاع خوبه. خوبه که استراحت می کنی. من اصلا استراحت ندارم شکر خدا با قطع اسپرین خونریزی ندارم. ولی می دونی هیچ علائمی ندارم گاهی شک می کنم باردارم . انتظار هم تمومی ندارم اول بتا الانم سونو. ششم شهریور می رم زودتر نرفتم چون واژینال نخاستم برم. شما کی می ری؟گفتی هشت هفته. دکتر تاریخ داده؟؟؟

عزززیزززم من هنوز جنسیتم معلوم نشده 😅فدات بشم ممنونم  گفتی دختر دلم اصلن یه جوری شد خدایااا😍

اصلا حواسم نبود بخدا 😅😅یهویی گفتم.. انشالله هرچی باشه فقط سالم بشه.. مهم بوی تنشه که ادمو مست میکنه😍😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
جنینم تو سونو خیلی کوچولو بود مال شما چند میل بود؟

به من تو مطب سونو کرد برگه ای نداد ببینم ولی بیرون ک ۹ هفته رفتم ۲۷ crl mm زده 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱