2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
بچه ها شما هم دو روز قبل انتقال پی ار پی انجام دادین؟ به من گفت یه بار کافیه نیاز نیست دوبار. ای و ...

من تجربه هیچ کدوم رو ندارم عزیزم، ضخامت رحمت چطور بود ؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ای وی اف کردم ۲۰ تیر ۳ جنین انتقال دادم ۵ مرداد تست بارداری دادم گفت حامله ام ۲۰ مرداد رفتم سونو گفت ۶ هفته و ۲ روزه و نوشته ساک حاملگی حاشیه اش نامنظمه عکس سونو هم گذاشتم تو این مدت از هفته قبل انتقال تقریبا ۲ ماه قبل روزانه شیافت پروژسترون روزی ۲ تا و امپول پروژسترون هر روز دارم میزنم هیچ خونریزی و لکه بینی ندارم الان ۸ هفته ام تمان شده قراره ۱۵ شهریور پایان ۱۰ هفتگی برم سونو مجدد بدم یه قلو هست ضربان قلب منظم و فقط ساک نوشته حاشیه اش نامنظمه به نظرتون مشکلی هست

بچه هاااا، یه دعایی هست به اسم دعای مقاتل بن سلیمان. خیلیییی مجرب و گره گشا هست. من خودم چند باری که ...

@نسرین_مهر      

@marshmaloo      

@favali      

@پروانه21      

@farinazzz    

بچه ها اگه جنین تشکیل شد منم مث دفعه پیش شکمم اب نیاورد و... مگه تو سه روز ضخامت رحم بالا میره که ان ...

سلام عزیزم.  انشالله با همین دوتا مامان میشی. اصلا به تعداد نیست. ازت آزمایش پروژسترون گرفتن که سطحش رو بدونن؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
معجزه جان قرار بود بره برو عزيزم  فقط به خاطر دوقلویی نیست به آنومالی و آزمایش هم مربوط میشه& ...

فک نکنم برم ولش کن بابا این همه حساسیت میخواد چیکار.اونا چون روال کارشونه میگن.

سلام من ای وی اف کردم ۲۰ تیر ۳ جنین انتقال دادم ۵ مرداد تست بارداری دادم گفت حامله ام ۲۰ مرداد رفتم ...

عزیزم ممکنه هماتوم باشه ، ان شاالله هفته نهم که بری سونو همه چیز خوب و عالی باشه 🤲🌹

قند خیلی سخته واقعان فکر کنم ناشتا باید پایین تر از 90 باشه  بعضی ها میگن قند اعصبی اون چیه چو ...

عاره بنظرمنم استرسم دخيله ولي با كلي اشغال خوري٩٨ باااشه با كلي رعايت٩٥ 😒😑

دكترمن گفت٩٥ حالا ببينه اينسري ببينم ميگه غدد برو يا نه

سلام عزیزم.  انشالله با همین دوتا مامان میشی. اصلا به تعداد نیست. ازت آزمایش پروژسترون گرفتن که ...

سلام عزیزم. ممنووونم.❤️

نه تا حالا ک من دو بار پانکچر کردم ازم آز پروژسترون نگرفتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان دیشب از درد گوش چپم بیدار شدم زر زر صدا میداد ممکنه کرونا باشه ؟

من بعد تبم قطع شد يدرد يباره وحشتناك اومد انگار چيزي داخلش بافشار فرورميكردن چندباري اينجوري شد بعد قطع شد

ولي وز وز خالي نه نشونه كرونا نيس

بچه هاااا، یه دعایی هست به اسم دعای مقاتل بن سلیمان. خیلیییی مجرب و گره گشا هست. من خودم چند باری که ...

سلام سحر جانم امیدوارم حال جسمیت بهتر شده باشه

ممنونم که با ما هم به اشتراک میزاری عزيزم 

من موافقم و انشاالله راس ساعت هشت میخونم 

التماس دعا