2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله فاطمه جوووون همون دوتاهمممم دوتا جنين خوووووووب از لحاظ اينكه تا اخر محكم ميچسبن بدلتوووو و ...

اااای جااااانم شکم قلمبه😂 ان شاالله با دعاهای شما. قربون همتون برم ک اینقد ماهید و جای خواهر نداشتمو پر می کنید❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم توکل کردم به خدای بزرگ فکر میکردم خیلی گریه کنم ولی اشکم نمیاد😂 حالا شوهرم ظهر بیا ...

ادم خوب شك ميشه🥺

ولي گريه كردن اصلا چيز بدي نيست بكن سبك بشي و باااا قدرت ادامه بدي ان شالله اينسري مثبتي بلطف خداا

بار اولتون بود؟

ان شالله اوضاعت زودتر رو به بهبووودي بره افت فشااااار نداري؟؟؟ من افت فشار و افت قند باهم ميگيرتم اي ...

سلام عزیزم پناه برخدا ،والا نمیدونم دستگاه هم ندارم بگیرم خبر دار بشم چه خبره ،قند خیلی ازش میترسم بیشتر میترسم بالا بره چون هم پارسال سابق داشتم کنترلش کردم هم ارثی هستش😫

سلام عزیزم پناه برخدا ،والا نمیدونم دستگاه هم ندارم بگیرم خبر دار بشم چه خبره ،قند خیلی ازش میترسم ب ...

منم ديرو قند ناشتام٩٥ بووووود خونه كمتره هاا روزازمايش بالا ميشه،خونه چندبار گرفتم تواين سه هفته٨٥/٨٦ بوده  ارثي هم نداريم يخانم اونجا تو شيردهي بود گفت شايد يمشكل صفرايي با كبدي داري كه قندت بالاس و بارژيمم و غير رژيمش فرقي نداره🤨

بله  بار اولم بود😔

بیین حق داری ناراحت باشی ،گریه کنی پس جلوی خودتو نگیر 

یه دوستم که روانشناسه میگه واسه خودت وقت بزار برای گریه ات و هر غمی که داری یه روز یا یه هفته ناراحت باش گریه کن ،غصه بخور ولی به خودت قول بعدش بعد یه روز یا یه هفته سرپا بشی بگی غصه رو خوردم حالا باید برگردم

بین دو تا انتقال چقدر فاصله میندازن؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید

حداقل دو پریود عزيزم 

این سری قبل انتقال هر هفته آمپول نوربین بزن 

آناناس بخور 

پیاده روی داشته باش 

انشالله که مامان خانم بشی 

بچه ها اگه جنین تشکیل شد منم مث دفعه پیش شکمم اب نیاورد و... مگه تو سه روز ضخامت رحم بالا میره که ان ...

عزیزم همین داروهای تحریک کننده تخمدان روی ضخامت تاثیر میزاره من توی هر دوتا پانکچرم با داروهای پانچکر ضخامتم خوب رشد کرده بود روز انتقال دوباره خودشون اندازه میگیرین .ان شاالله همین دوتا تخمک دوتا جنین میشه و انتقال میدین و مامان میشین 😍🤲🤲 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...