2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
@alaae   سلام دوست خوبم صبحت بخیر  الان به نيابتت صدتا صلوات هدیه کردم به حضرت ام البنی ...

قربووونت برم عزیزم خیییییلی لطف کردید. خدا نگه دار نی نی های گلتون باشه❤️❤️

از صبح ک پا شدم اصلا دیگه درد ندارم نگرانم ک نکنه ازاد شدن ولی ترشحاتم نداشتم اصلا. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب دايلش معلوم نيس؟ اصلا علائم درد و ايناهم داشتى؟؟ الان سقط كردى بايد كورتاژ بشى؟؟😭😭

نه دلیلش‌مشخص‌نیس‌جنینو دادم پاتولوژی.. خودم‌طبیعی سقطش‌کردم ولی چون‌تبم‌بالا بود‌گفتن‌حتما بقایا داری‌که عفونت‌کرده باید حتما اورژانسی‌کورتاژ‌شی. که‌همون یک‌ساعت بعد از سقطم‌کورتاژ‌شدم ولی‌هنوز‌بعد ۴ روز‌عفونت خونم رفع نشده کامل و بستریم همچنان😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واى الهى بميرم براى دلت همونروز ك ميگفتى  ترشحت زياده؟؟ كيسه ابت پاره سده بود؟؟ علائم چى داشتى دلي ...

همون‌روز بود صبح‌که‌پاشدم از خواب اندازه نصف‌لیوان‌آب‌ازم خارج‌شد و بعدش درد خیلی شدید شروع شد و‌ بعد افتادم‌به خونریزی😭😭😭 . مرسی از همدردیت فرینازجان

نه دلیلش‌مشخص‌نیس‌جنینو دادم پاتولوژی.. خودم‌طبیعی سقطش‌کردم ولی چون‌تبم‌بالا بود‌گفتن‌حتما بقایا دا ...

دیشب ک پیامتو دیدم خیلی شوکه شدم عزیزم. ولی چون تو مهمونی بودم ب زور جلو خودمو گرفتم😭. الهی خدا آرامش بده به دل مهربونت 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دیشب ک پیامتو دیدم خیلی شوکه شدم عزیزم. ولی چون تو مهمونی بودم ب زور جلو خودمو گرفتم😭. الهی خدا آرا ...

فدات‌بشم‌ممنون‌با دل‌پاکت دعام کن خدا باز بهم‌بچه بده‌فقط اینجوری دردم‌تسکین‌پیدا‌میکنه. اصلا شکلش که کامل شده بود و‌ شبیه انسان‌بود  و دست و پا داشت از‌چشمم کنار‌نمیره😭 

فدات‌بشم‌ممنون‌با دل‌پاکت دعام کن خدا باز بهم‌بچه بده‌فقط اینجوری دردم‌تسکین‌پیدا‌میکنه. اصلا شکلش ک ...

عزیزززززز دلم‌ . بمیرم برا دلت😭😭😭

الهی که بحق حضرت رباب هر چه زودتر خدا جاشو برات پر کنه

الان سونو کرد کلا ۴ تا فولیکول دارم. ۲ تاش ازاد شده🥺

بار قبلی ۷ تا داشتم ک ۵ تا تخمک کشیده بودن. حالا با این ۴ تا چند تا تخمک بردارن😔 چند تا جنین بشه خدا عالمه

قربووونت برم عزیزم خیییییلی لطف کردید. خدا نگه دار نی نی های گلتون باشه❤️❤️ از صبح ک پا شدم اصلا دی ...

فدای تو 

نگران نباش آزاد نمیشن انشاالله 

ساعت چند باید بری دکتر 

انشالله که همشون هستن پرو پیمان 🤲🤲

نه دلیلش‌مشخص‌نیس‌جنینو دادم پاتولوژی.. خودم‌طبیعی سقطش‌کردم ولی چون‌تبم‌بالا بود‌گفتن‌حتما بقایا دا ...

الهی 

دورت بگردم 

چقدر سخت بوده برات 

انشالله که چیز خاصی نیست و هر چه زودتر مرخص میشی 

همون‌روز بود صبح‌که‌پاشدم از خواب اندازه نصف‌لیوان‌آب‌ازم خارج‌شد و بعدش درد خیلی شدید شروع شد و‌ بع ...

😭😭😭

بگردم ك چ سخته بوده جنينتو ديدى خودت😭

ان شاالله خداى رحمان و رحيم به زودى برات جاشو با دوتا پرميكنه ك غم اين زودتر فراموشت بشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الان سونو کرد کلا ۴ تا فولیکول دارم. ۲ تاش ازاد شده🥺 بار قبلی ۷ تا داشتم ک ۵ تا تخمک کشیده بودن ...

ببين تو بگو فقط يكى هم بمونه جنين شه

همون برات بشه اولاد سالم و صالح فرقى نداشته باشه چندتاتخمك ميشه و چندتاجنين

دلت بخدا باشه ان شاالله ك اينبارجواب ميگيرى يا دوقلو يا تك خدا بى جوابت نميذاره🤲🏻❤️💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ان شاالله توکل ب خدا. بیشتر ناراحت هزینه هام این همه هزینه و ... همسرم بنده خدادخیییییلی سختی می کشه.بازم خدارد هزاران بار شکر که اینا هست . توکل به خودش. هر چی که خیر و صلاحه

بچه ها من لکه بینی داشتم شیافو سه تا کردم 

الان خداروشکر رفع شده دوباره همون دوتا برنم؟؟؟؟؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰