2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
پس رژیم سختی گرفتی که فقط ۷ کیلو اضافه کردی؟! میشه بگی چه چیزهایی رو کم یا حذف کردی؟ مشکل من همینه ...

میوه ها خیلی کم میخوردم. اوایل به ابپز میکردم میخوردم. جودوسر هر روز دو قاشق حتما تو رژیمت باشه. قندی ها حدف بود حتی خرما. مویز هم روزی یکی میخوردم😀 هر روز ناهار برنج میخوردم. اوتمیل صبحانه میخوردم تو یخچال بود هر وقت گرسنم بود از اون میخوردم

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اولین نوبتم ۱۵ شهریور هست ، ممنون میشم

خو اول ک میری سعی کن روز دوم تا سوم پریودیت باشه ک اگع ازمایشی چیزی داد همونجا انجام بدی البته بیرون هم انجام بدی قبول میکنن مثلا شهر خودت از شوهرت ازمایش اسپرم میگیرن سعی کن اخرین انزالش سه روز قبل باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره اولین نوبتم ۱۵ شهریور هست ، ممنون میشم

البته هر موقع بری میگن ازمایش و اینات و بیرونم انجام بدی فک کنم یه روزه برگردی اگه بارداری نداشته باشی عکس رنگی هم میخوان 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
همش زیره پنکه بودم 🥲

باد پنكه خييييلى بده خييييلى

مخصرصا شهرهاى شما ك رطوبت هوا كمه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چه جالب و قشنگه😍 نگه دار برای نی نی استفاده کن🤩

خونه مامانمه🥰

گفتم خواست بياد بياردش😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
البته هر موقع بری میگن ازمایش و اینات و بیرونم انجام بدی فک کنم یه روزه برگردی اگه بارداری نداشته با ...

اخه بهم گفت آزمایش اسپرم باید اونجا انجام بشه من شوهرم مشکل داره خودم فعلا هیچ مشکلی نداشتم، ببخشید آزمایش اسپرمشون خود آقا انجام میده یا چی😑؟ بعد من چند سال پیش ی بار عکس رنگی انجام دادم مشکلی نداشتم و عیچ بارداری هم نداشتم لازمه باز؟ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اخه بهم گفت آزمایش اسپرم باید اونجا انجام بشه من شوهرم مشکل داره خودم فعلا هیچ مشکلی نداشتم، ببخشید ...

اره عزيزم ى اتاق در اختيارتون ميذارن بريد داخل بدون انجام نزديكى نمونه بگيره

شما ميتونى كمكش كنى ك راحت تر انجام بشه

اما معذرت ميخوام از اب دهان نبايد استفاده بشه

فقط  ى روغن ك فكر كنم زيتون هست خودشون ميذارن براى مواقع ضرورى و لزوم

اتاق مركز ما باب كارهاى خاكبرسرى بود🤣🤣

اره عزيزم ى اتاق در اختيارتون ميذارن بريد داخل بدون انجام نزديكى نمونه بگيره شما ميتونى كمكش كنى ك ...

خب وقتی نزدیکی لازم نیست من برم چکار خودش انجام میده دیگه، خوبه همش نگران بودم برا نزدیکی 😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍