2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
ان شاءالله بزودی زود دامت سبز بشه و دامن همه منتظرا  و خدا تو دلیای مارم حفظ کنه بحق امام حسین ...

مبارک باشه عزیزدلم 😍😍😍😍 انشالله به تبریک تهش برسی و ذوق کنیم برات❤❤

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
@داداشمممم     سلام سارا جون .خوبی ؟خیلی وقته ازتون توی تاپیک خبری نیست ..ما رو از خودتو ...

سلام به روی ماهت عزیز دلم. فداتون بشم که به یادم هستید چشم حتما میام سر میزنم. امروزم یکی از بچه ها گفت تاپیک تعطیل شده اومدم. انشالله که خودت خوش خبر باشی برامون.

انشالله این مدت دوستای نازم مامان شده باشن به حق فاطمه زهرا و همه مامانا هم خودشون هم فرشته های توی دلشون سلامت باشن. خدا پشت پناه همه دوستام ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سوفی عزیزم میشه کمک کنی  من کا علائم بارداریم رفته خیلی نگرانم میترسم برم سونو هنوذ هفته ...

سلام عزیزم، طبیعیه که علائم بره و بیاد. هیچوقت علائم یه جور نمیمونه

اما اگر خیلی استرس داری برو سونو یا آزمایش خون، من اگر باشم هروقت دلم شور بزنه میرم سونو، اونجا که راحت و بی نسخه همه کار انجام میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم  خوبی ؟ یادمه دو سال پیش رفتی تو سیکل باردار شدی و عدد بتات هی بالا پایین میشد چی ...

سلام عزیزم اونکه پوچ بود و‌کورتاژ کردم، بعدش باز انتقال دادم مثبت شد، ۷ هفته قلبش ایستاد، اونم سقط کردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ایران نیستم. و هزینه داروها هم خیلی بیشتر از ایرانه. از طرفی چون ۴۰ سالم شده بیمه هیچی نمیده. داروها ...

امیدوارم بزودی نتیجه بگیرین

باز هم به نسبت امریکا قیمتش مناسبتره، این داروها اینجا تقریبا ۷۰۰۰ دلار میشه

گرونترین همون گونال هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان باتجربه به کمکتون نیاز دارم. ببخشید کمی طولانی مینویسم من الان هم هول شدم و هم شوکه، نمیدونم ...

باز بی بی چک‌رو‌تکرار کن که مطمئن بشی، اون داروها رو دیگه مصرف نکن و سریع از دکترت وقت بگیر

انشالله بارداری ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم .خوبی؟ تا حدودی بهتر شدم ولی نمیدونم ببین عصر که میشه شر شر عرق میکنم شبها الان دوسه شب ک ...

سلام عزیزم‌.‌اره دقیقا همینطور بود علایمش برای من . اره با پریودی کمتر میشه . بسلامتی داروهای انتقالو شروع کردی ؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
صدف درست زمان پريودته احتمالا من ك نه و ده سيكلم درررد شديد پريودى داشتم بازم ادامه داشت اما كمتر ...

ممنونم عزیزم که پاسخ دادی

توکل به خدا

من که دیگه جز توکل و توسل  کاری از دستم برنمیاد

لطفا شما هم اگه لایق میدونید برام دعا کنید❤

سلام دوستان امروز باید برم آزمایش خون بدم تا نتیجه انتقالم مشخص شه میشه برام دعا کنید لطفا😊

سلام صبحت بخير 

همين الان برات اية الكرسى ميخونم ان شاالله خوش خبرى با بتاى عالى💚💚💚🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان باتجربه به کمکتون نیاز دارم. ببخشید کمی طولانی مینویسم من الان هم هول شدم و هم شوکه، نمیدونم ...

اون داروی قوی معده اسمش چیه؟شاید به اون حساسیت داری هیچوقت چند داروی گیاهی باهم نخور گاهی ضد هم عمل میکنند ومضر هست حتی داروی شیمیایی و گیاهی هم همزمان نخور