2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پنج هفته و شش روزت عزيزم 

برنامه که من نصب کردم زده چهار هفته و شش روز این دقیقه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
اهان خب پس ،اخه مرکزه یکم بیخیال انگار همش من باید یسری چیزارو یاداوری کنم میخوام امپولم و قطع کردم ...

در این مورد که خدا رو شکر حواسشون بوده 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه میگی چهارهفته تعجب کردم الان تو هفته شش هستی نهایت با این تاریخ یکی دوروز اختلاف داشته باشی  ...

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ای جونم به سلامتی مبارک  پسر رو زودتر و بهتر تشخیص میدن انشاالله سلامت باشه عزيزم

عزیزم بیا برنامه منو ببین چهار هفتمه 

دوستان عزیزم من امروز داروهای سیکل انتقالم شروع شد دوتا استرمارین و دوتا استرادیول..استرامارین خارجی ...

انشاءالله به همین سیکل مادری عزیزم ، اتفاقا پزشک منم بر خارجی بودن استرادیول تاکید فراوان داشت 

استرومارین مشکلی نداره ایرانی هم خوبه .

دوستان عزیزم من امروز داروهای سیکل انتقالم شروع شد دوتا استرمارین و دوتا استرادیول..استرامارین خارجی ...

سلام رادیس جان 

به سلامتی انشالله که این سیکل مانان خانم میشی 

مطمئنم خدا دست رد به قلب مهربونت  نمیزنه 

ب ای هنه ما دعا کردی انشاالله ثواب همون دعاها نصیب خودت بشه و مانان دو تا نی نی بشی 

به شرط لیاقت هر شب تا روزی که مثبت بشی  به نیتت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین، مادری که نمیزاره کسی شرمنده بشه انشالله که منم با توسل به حضرت ام البنین شرمنده نشم 

آمین یا رب العالمین