2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
🤔🤔من از طبیعی خیلی میترسم خیلیی درد داره 

در عوضش بعدش راحتى

سزارين اول راحتى بعدش عذاب ميكشى بخاطر بخيه و حتى كمردرداى بعدش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین دخترا یادتونه گفتم جفتم سرراهیه؟ کامل رفته بالا دکتر گفت طبیعی میخای یا سزارین شما ب ...

من تجربه زایمان طبیعی اونم با آمپول فشار و ۳۶ ساعت درد رو داشتم. هرچی از دردش بگم کم گفتم. اما همین که زایمان می‌کنی دیگه همه چیز تموم میشه. بعدش یه درد شبیه درد پریودی داری، همین‌. از روز دوم هم واسه خودم ورزش میکردم، کلا انگار نه انگار زایمان کردم. میگم انگار که دقیقا پریود شدم.

ولی سزارین بعدش خیلییی سختی داره 🥺

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم تبخال رو چطور گرفتی؟ ینی چطور بهت سرایت کرده؟

اقاى همسر لبش تبخال داشت🫣🥴

همون ماه دوم ازدواج😐

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🤔🤔من از طبیعی خیلی میترسم خیلیی درد داره 

بله درد که داره وحشتنااااک اما فقط چند ساعته، سزارین حداقل تا دو هفته قششششنگ درگیری داره. حالا چند ساعت بهتره یا بیشتر از دو هفته؟ 🧐🧐

وقتی از لحاظ پزشکی منعی نداشته باشه چرا خودمو بندازم زیر تیغ آخه؟ ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

منم ان شاءالله بعد تو موقعیت شما برم  .طبیعی.چون برعکس همه شرایط جراحی ندارم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اره تاجایی که دکتر گفته پیش رفتیم من خودم سمت چپ پلی کیستیک خفیف دارم همسرم اسپرمش اصن وضعیت خوبی ن ...

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹

به نيت شما سوره یاسین هدیه به اباصالح المهدی (عج) خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

عزیزم مگه ب تبخال لب ربط داره تبخال تناسلی؟ من نمیدونسم اخه منم تبخال زیاد میزنم رو لبم

معذرت ميخوام ك واضح ميگم 🙈🙈🙈🙈

وقتى رابطه دهانى پيش بياد آره سرايت ميكنه🙈🙈🙈🙈

من خودم تا اونموقع حتى ى تبخالم نزده بودم يعنى ويروسش تو بدنم نبود

الانم ب هيچ وجه صورت و لبو دهانم نميزنه فقط و فقط تناسلى

منم ان شاءالله بعد تو موقعیت شما برم   .طبیعی.چون برعکس همه شرایط جراحی ندارم    

طبیعی خیلی بهتره، همه از ترس دردش میرن سزارین اما طبیعی چند ساعت درد میکشی و تموم ، سزارین تا آخر عمر درگیری باهاش. تازه الان برای طبیعی آمپول درد میزنن فقط دن دقیقه یه ربع درد میکشی.

خب ده دقیقه بهتره یا یک عمر؟؟ 

یعنی هلاک اون توضیحاتتم    

🤪🤪

خب بچه براش سوال بود

پس بگم رفتم استخر يا توالت فرنگى عمومى😅😅😅