2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بابت لباسم اگه تيكه اي براي داخل خونه ميخان پاريز از همه ماركش بهتر بود يدونشم دون دون نشد 

بي سي سي هم دون ميشه ولي نه شديد جزييه اونم مارك خوبيه

آشور و برگ سبز هم در حد بي سي سين شايد يكم خيلي كما پايين تر

نه مدتهاست نیومده ..مامان رقیه هم خیلی وقته از خودش خبری نداده .هر کاری میکنم نمیتونم تگش کنم ..دادا ...

مامان رقيه اخرين خبرش سونوقلب بودكه اوكي بود؟؟؟

داداشم يادمه يسري يكي ازشون پرسيد گفت بشدت مشغوووولم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رقيه اخرين خبرش سونوقلب بودكه اوكي بود؟؟؟ داداشم يادمه يسري يكي ازشون پرسيد گفت بشدت مشغ ...

ان شاالله سلامت باشن 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

دوستان عزیزم من سه شنبه میرم که اگه خدا بخواد داروهای انتقال رو شروع کنم .هنوز برای تیروئیدم دکتر نرفتم همین سه شنبه وقت دکتر دارم اول انجا میرم بعد میرم پیش دکترم .یه سوال میخوام بپرسم بادکش و ماساز روغن سیاهدانه خوبه انجام بدم تا قبل از انتقالم ؟!

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان عزیزم من سه شنبه میرم که اگه خدا بخواد داروهای انتقال رو شروع کنم .هنوز برای تیروئیدم دکتر نر ...

من بادكش انجام ندادم اطلاعي ندارم روغنم كلا دو سه بار ولي يادم نمياد بعد پريووووودي بود يانه

ان شالله بسلامتي بااااشه عزيزم😘😘😘

براي قندت واقعااا ناراحت شدم ولي خدايي من خودم بشخصه براي خودموووو ديدم ديگه تا قبل از ازمايش پايين ...

نه اتفاقا من همه جوره امتحان کردم، یبار ۱۴ ساعت ناشتا بودن بعدش گرفتم ۹۰ بود، در حالت عادی بین ۸ تا ۱۰ ساعت ناشتا میگیرم همیشه که زیر ۹۵ نبوده‌ . اونم با رژیم سختی که من دارم.

دیگه توکل بر خدا، واحدش کمه، چون دکتر هم دید ورژن اضافه نمیکنم از ترس قندم هیچی هم نمی‌خورم گفت انسولین بزن ولی درست حسابی غذا بخور دیگه، البته همچنان رژیم سر جاشه ولی دیگه نون و برنج یکم بیشتر میتونم بخورم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من بادكش انجام ندادم اطلاعي ندارم روغنم كلا دو سه بار ولي يادم نمياد بعد پريووووودي بود يانه ان شال ...

مرسی عزیزم 😍

دکتر رزاقی بود، که الان ایران نیست. دکتر شما کیه‌؟  هنوز نمی دونم با کی مجدد وارد سیکل بشم. دک ...

عزیزم من جنین هام بیمارستان بهمن هستن؟چرا خاطره خوبی از بهمن نداری؟کارشون خوب نیست؟

ممنون ک بهم گفتی.گفتم نکنه فقط برای من وتشخیص ندادن.شایدزودتراز آنومالی برم.😍😍

نه کلا اونایی هم که میگن حدسه از روی فرم لگن و اینا وگرنه قطعی توی آنومالی مشخص میشه.

سلامت هستیم یعنی شوهرم رفت پیگیری کرد دارو خونه پرسید گفت نمیشه  

عههه چه بد ⁦☹️⁩

توکل به خدا ان شاالله که خدا به همه کمک کنه مخارج و هزینه ها واقعا سرسام آور شده 😕

بمنم گفت اونسري انسولين ولي معمولا از قرص شروع نميكنن؟؟ چند بود ناشتات؟؟ من رعايتمو دارم ولي چون د ...

اتفاقا بهتر که قرص نداد انسولین خیلی بهتره، قرص عوارضش زیاده مخصوصا عوارض گوارشش.

ناشتام که زیر ۹۵ نبود ، دو ساعته هامم کمترینش ۱۲۸ بود. اونم میگم با رژیم وحشتناک من 🤭

ولی خیالم راحت تره اینطوری ماه‌های بالا خدای نکرده مشکل بر نمی‌خورم ان شاالله 🤲🌹

تشك تعويض لازم دارين

پتو نوزادي سبك باشه بهتره  البته بازم بسته به محل زندگيتون داره گلباغت اينااا خيلي گرمه درحد دوربيچ سبك باشه خوبه

خشك كنم بخرين وقتي بعدا از دستشويي ميان دور باسن مباركشون ميپيچي بعد خشكش ميكني و تو اون فاصله كه داري پوشك ميكني ممكنه جيش كنه بهش سبكه راحت شسته ميشه من ٤ تايي كارترز گرفتم يكيشم تو تابستااان تو گهاواره بود روش مينداختم

پستونك ارتودنسي بگيرين اگر خودش محافظ داشت كه هيچي يسرياا ندارن بايد جاي پستونكيم بخرين

شيشه شيرم بعضيااا ميگن بيركس بهتره ولي خوب احتمالا شكستنشم هست  مارك اونت خوبه مدل سينه مادره من بچه خواهرم خيلي بد سينه بود اونووو قبول كرد راحت

پد سينه خوبه اوايل كه شير نمياد سخته ولي گاهااا اسكل ميشه يهوو مياد خوبه لباساتون ديگه خيس نميشه

من دوتا بادي سفيد گرفتم ركابي كارترز گرفتم خيلي نازكه و بي جونه ولي چون پسرم گرمايي همون براش كفايت ميكرد زير سرهمياش ميپوشوندم

كلاه و دستكش اينااا ديگه رنگ سرهمياا يا لباساشون بخرين

دستكش من خوشم نميومد ولي سر الرژي چون صورتشون بشدت ميخاااره يهو صب بلند ميشدي ميدي صورتشو چنگ  انداخته لازم ميشه

تب سنج بخرين

مواد شوينده ميخااان 

مسواك انگشتي بخرين

دندونگير ميخان

پيتونك ميوه خوري

ليوان ضد چكه ابخوري

فلاكس درصورت شير خشكي شدن لازمه

انبار غذاا ميگن لك كنم بهشون خووووووبه اوناهم

يه ظرف در محكم براي غذاي بيرون در حد يوعده جايي ميخايين ببرين خوبه

قاشق سيليكوني

ظروف قابلمشون

جغجغه پارچه ايه ازين پلاستيكياا خوب نيس ول ميكنن زارت ميخوره تو صورتشون يا دهن ميبرن

پستونك ميوه خوري خوبه

يبسته گوش پاكن بچه   يوقت چشماشون مجراش بستس قي ميكنه لازم ميشه

كرم سوختگي و شامپو و شامپو بدن و روغن بچه اينا هم من اوايل دكتر جانسون گرفتم بعد همون فيروز قابل اعتمادتره كرم سوختگيم ايروكس خوبه و با كالاندولا

البته بعد الرژيش من ديگه روغن بچه نميزدم درصورت خشكي فقط پمادمرطوب كننده  كيو وي ميزدم 

پوشكم پريمااا خوبه به همه هم ميسازه ولي ديگه خيلي گرون شده نميصرفه همون مولفيكس يا ماي بي بي امتحان كنين😅

كريرم من نخريدم از قنداق فرنگي استفاده كردم

اها ناخنگير و سوهان و قيچي

حوله دست و صورت

حوله حمام و ليفش

كيسه اب گرم براي بعد واكسناا

من لباس هر بار پسرم بيف ميكرد بخاطر نافش بود يا مامانم بد ميبست نميدونم پس ميزد زمستونم بود رو شوفاژ سخت خشك ميشد

حداقل بچه خوبي بااااشه سه /٤ دستو براي هر سايز ميخاين

خداي نكرده رفلاكسي باااشه كه خيلي بيشتر ميشه😥