2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
اره عزیزم هم برا خودت هم نی نی تو شکمت پس چه خوش موقع ب نیتت خوندم خودمم وقتی استرس قلبشون و داشتم م ...

مرسی عزیزم

انشالله فندوقات صحیح و سلامت رشد کنن و زمستون بغلشون کنی😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاله که با همین دوز کم‌ قندتون نرمال میشه و نگرانیتون‌ رفع میشه‌گلم😍 التماس دعای فراوان دارم‌🙏

ان شاالله عزیزم، بروی چشم محتاجیم به دعا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آخ آخ خیلیییی بده بدون دفترچه. آره من با تامین اجتماعی ۳۰ تاش رو نزدیک ۹۰۰ تومن میگیرم، یعنی حدودا ی ...

واقعان چقد خوب ،،بدون دفترچه واقعان خیلی هزینه ها برامون سخت شده دلم برای شوهرم میسوزه الان گفتم رفتم ایندفعه مطب به دکتر بگم میتونه تو دفترچه بیمه جاریم یا مادرشوهرم بنویسه پناه برخدا 🥺

سلام الهه جان سقط قبلی هفته چند بود و دلیل سقط چی بود  منظورم اینه که آیا رفتی غربالگری اول و ...

نسرین جان یه هفته مونده بود به غربالگری اولم رفتم دکتر سونو کرد تو مطبش گفت قلبش نمیزنه رفتم سونو بیرون گفت سه هفتس قلبش وایساده،یعنی تو نه هفته ایست قلبی کرده،دلیلش به طور قطعی معلوم نشد چون هم اسپرم شوهرم ضعیفه هم خودم مشکل انعقادی یه مقدار داشتم،البته مشکل انعقادی مو بعد سقطم آزمایش دادم تو رویان متوجه شدم.

حالا ببینم دکترم چی میگه اگه خیلی مطمئن بگه که خوبه که هیچی ولی اگه بگه سل فری بدی بهتره حتما انجام میدم.

عزیزم اگه زیاد حتما زیاد کن اصلا روالش زدن آمپول پروژسترون  بلاخره باید پروژسترون بره بالا که ...

خودم یه شیاف استفاده کردم الان بند اومده خوابیدم ولی پاهام درد می کنه و حس می کنم الان پریود می شم مننون همین کارا رو می کنم اب کم خوردم این دو سه روزه متاسفانه و گوجه و خیار اومدنی خریدم گفتم سالاد درست کنم فکر کنم اونم حدود چهار کیلو بود اشتباه کردم

شما بودى بابل بودى؟ يادم نميمونه كه من ١٤ تا دارم ميخواستم بدم داروخونه رايگان بده نيازمند اگ ...

فدات بشم من بین بابلم عزیزم واجب تر از من هم هستن خدا حفظتون کنه بابت دل پاکتون❤️

نه از خود آمپول که نمی‌ترسم دیگه ماها استاد آمپول زنی شدیم این مدت 😁 از آنوکسا که بدتر نیست دیگه 🤭 ...

عزیزدلم نگران نباش قند بالا از خود انسولین بیشتر خطرناکه 

بنظرم پیش دکتر تغذیه هم برو غذایی کنترل کن پناه برخدا 

پناه برخدا🤲

عزیزم من با ۳۰ تومن خریدم فقط چیزای واجبو گرفتم باز میبینم یچیزایی استفاده نشد اصلا

سلام عزیزم چه خوب لطفا چیزای ضروری و غیر ضروری رو بگو یادمه عبدل آباد خرید کردید اونجا خوبه ؟چوبی و کجا رفتید 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها من اومدم روستامون  بعد تو حیاط پره درخته منم حساسیتم اوت کرده همش ابریزش بینی دارم فعلا دکتر نرفتم به نظرتون چیکار کنم کمتر شه دارم اذیت میشم چشام همش اشکه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

میگم عزیزان بابت سیسمونی کامنتها رو خوندم 

منم خیلی مشتاقم براش😍فدا اون جوراب های رنگی رنگی و کوچولو برم 

بنظرتون ننو برای نوزاد تازه بدنیا امده بد نیست چون نوزاد خیلی شل و وله داخلش فرو میره برای ستون فقراتش بد نیست یا سرش ،بنظرم برای 6 ماه به بعد خوبه ،مطلب خوندم میگن حتی بالشت نوزاد خیلی نرم از جنس پشم شیشه نباشه تا سرش فرو بره چون جمجمش هنوز سفت نیست خوب نیست براش🤔

و اینکه هر لباس مثال شماره صفر یا 1 چند تا باید بگیریم این خیلی برام سواله

بچه ها منو یه بار موقع عمل بیهوش کردن ک ب داروی بیهوشی حساسیت نشون دادم تا چند وقت نفس تنگی داشتم بن ...

ثمین جون، واسه پانکچر، من رو بیهوش نکردند فقط یه مسکن قوی بهم تزریق کردند. یعنی منگ بودم ولی همه چی رو میدیدم و می فهمیدم. دکتر هم باهام صحبت میکرد و من هم جواب میدادم.

فدات بشم من بین بابلم عزیزم واجب تر از من هم هستن خدا حفظتون کنه بابت دل پاکتون❤️

عزيزم من بدون تعارف ميگم واقعا

داروخانه هم قبول كرد ببرم بذارم پيشش اما قطعى نگفت ك ميتونه بده ب كسى ك وسعش نرسه يا نه

من بشما جسارت نميكنم خداى نكرده اما چون ميدونم گرونه و  بكارمم نمياد گفتم حدودى نزديكى ب من بياى بگيرى

وچون ارسالش خطرناكه بخاطر يخچالى بودنش من ب كسى ديگه از دوستان پيشنهاد ندادم

اگه دوس داشتى بيا پى وى صحبت كنيم راجبش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام بچه ها من چکابمو امروز گرفتم از قبل کم کاری تیرویید داشتم تو ازمایشم خیلی کمکار شده بود باید تو بارداری۲باشه مال من ۹بود😭😭 همین امروز دکتر غدد وقت گرفتم قرصمو زیاد کرد انقدر عصابم خورده ها حد نداره یوقت به بچه هام چیزی نشه دارم دق میکنم 😔😔

سلام بچه ها من چکابمو امروز گرفتم از قبل کم کاری تیرویید داشتم تو ازمایشم خیلی کمکار شده بود باید تو ...

نگران نباش، اکثر خانم ها توی دوران بارداری مشکل تیروئید پیدا میکنند، قرصهات رو بخوری و هرماه آزمایش بدی، راحت کنترل میشه ان شااله