2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
باشه پس منم میخونم التماس دعا دارم از همه خانومای تاپیک لطفا منو هم از دعاهاتون بی نصیب نذارین واقعا ...

ان شاالله که بارداریت ب خوبی میگذره سالم و سلامت میاد بغلت 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که بارداریت ب خوبی میگذره سالم و سلامت میاد بغلت 😍😍

ممنونم جانم همچنین..

با تو دلیاتون دعام کنین خیلی روزای پر استرسی رو میگذرونم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
برا منم فقط سونو نوشته 

شما چن هفته میرین آنومالی؟واسه منم ننوشته یکی دوستام گف واسه اون نوشته نگران شدم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
برا ما ک دو برابره 😅

والا همینو بگو 

شما چیا میخرید 

آخه به خدا زور داره 24 میلیون پول ننو بدی 

بعد تا یک سالگی یا نهایت سه سالگی 

من هنرمند نیستم 

خیاطی و نقاشی و... اصلا بلد نیستم 

انشالله که سلامت به دنیا بیان یه کاری میکنیم 

ما هر چی خریدیم باید ضربدر دو کنیم 😍😍😍

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ نه گلم قرار شد دیگه لیست نداریم هر روز به نیت تمامی خانمهای تاپی ...

از امروز تا ۴۰ روز میخونیم ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم جانم همچنین..  با تو دلیاتون دعام کنین خیلی روزای پر استرسی رو میگذرونم

چشم عزیزم امروز ب نیتت دعای معراج میخونم ک تو دلیت در پناه خدا سالم و سلامت باشه 💜🤰

شما چن هفته میرین آنومالی؟واسه منم ننوشته یکی دوستام گف واسه اون نوشته نگران شدم

ب من گفته هفته ۱۸برم  حتما نیاز نبوده ننوشتن 

چشم عزیزم امروز ب نیتت دعای معراج میخونم ک تو دلیت در پناه خدا سالم و سلامت باشه 💜🤰

فداتبشم عزیزم خدا هزار برابر ثوابشو برگردونه به دل مهربونت❤❤

ب من گفته هفته ۱۸برم  حتما نیاز نبوده ننوشتن

انشالله که همه چي خوبه آره حتما نیاز نبوده دیگه 

والا همینو بگو  شما چیا میخرید  آخه به خدا زور داره 24 میلیون پول ننو بدی  بعد تا ...

نمیدونم والا مامانم میگه ان شاالله بعده محرم و صفر ک از جنسیتشون مطمئن شدیم  بریم برا خرید از الان میخوام بدونم چیا بخرم چیا نخرم ک کاربردی باشن الکی وسیله اضافه نخرم  

کالسکه ک دوتایی هست پشت سرهمی میخرم از جایی رد شدنی اذیت نشم صندلی ماشینم فک کنم برا ما واجبه از این تختا ک کنار تخت مادر هم هست میخرم  ننو فک نکنم بخرم  

برا صندلی ماشین هم کریر هست میشه گذاشت تو ماشین موندم شاید کریر بخرم بعد ها بزرگتر شدن صندلی ماشین 

والا همینو بگو  شما چیا میخرید  آخه به خدا زور داره 24 میلیون پول ننو بدی  بعد تا ...

من خیاطی بلدم  خیلی کاره ادم و راه میندازه دوتا پیرهن تو بارداری برا خودم دوختم 😅 فک کنم بچه ها بیان کلا بذارم کنار تا چند سال فک نکنم وقت بشه 

نمیدونم والا مامانم میگه ان شاالله بعده محرم و صفر ک از جنسیتشون مطمئن شدیم  بریم برا خرید از ا ...

به سلامتی انشاالله ولی کالسکه دوقلویی هر کی داره ناراضی بیشتر تحقیق کن در موردش 

بقیه چیزا خوبه 

صندلی ماشین باید باشه 

من یه نوع ننو دیدم چوبی تاشو عکسشو برات میفرستم ببین 

برای کولیک و رفلاکس خوبه