2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046548 بازدید | 684525 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزم فعلا برای خوردن مکمل زود  نهایت ویتامین د۳ 1000 اونم در صورت پایین بودن و با ص ...

ممنون نسرین جان. ویتامین دی ۱۰۰۰ رو دکتر گفته.بعضی دوستان از داروخونه مکمل سه ماهه اول می خریدن و استفاده می کردن برا همین پرسیدم مثل فمیبیون و یا اسمشون دهنم نیست لیدی و...

سلام دوستان. برای منم دعا کنید فردا نتیجه انتقالم مشخص میشه. از الان استرس گرفتم. 

دیشب رفتم دعای کمیل برای همه دوستان تایپک دعا کردم. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
همش خونه ام شاید در حد ی دور زدن که تنوع بشه برام برم دگ خونه موندن اذیتم نکنه  چه حالی واقعاا ...

من هفته ی پیش بینیم گرفت  ترسیدم گفتم مربض شدم بعد تو نی نی پلاس ک راجبه وضعیت جنین و‌خودت رو مینویسه نوشته بود تو این هفته بینیت میگیره بعضی ها خون دماغ میشن میخوای نصب کن خیلی جالبه برنامه اش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنون نسرین جان. ویتامین دی ۱۰۰۰ رو دکتر گفته.بعضی دوستان از داروخونه مکمل سه ماهه اول می خریدن و اس ...

اگه نیاز بود مطمئنن دکتر میداد برای تشکیل قلب رفتید ازمایش روتین بارداری مینویسه براتون اگه نیاز باشه دکتر تجویز میکنه عزيزم 

من هفته ی پیش بینیم گرفت  ترسیدم گفتم مربض شدم بعد تو نی نی پلاس ک راجبه وضعیت جنین و‌خودت رو م ...

سلام اکرم جان 

خوبی گلم 

آره منم به قول معروف فس فس میمردم خوندم دیدم عادیه 

همسرم نگران بود میگفت نکنه سرما خوردی 

ولی این علائم عادی 

اکرم جان همچنان گشنت میشه؟؟ 

من خیلی گشنم میشه 🙈🙈

هر چی میخو م سیر نمیشم 

خیلی اشتباه کردم ک اینقدر طولش دادم 

عزیزم الان توی چه مرحله ای هستی ؟ اهدایی گرفتی ؟ 

به نظر منم طول دادن خیلی اشتباهه ،منم دکترای ارولوژی هی گفتن صبر کنید ۶ سال گذشت خودمم ذخیره ام اومد پایین اگه همون اول میرفتم ای وی اف الان وضع این نبود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
باردار نیستم ولی یه خورده سر در گم‌شدم که چرا پریود نمیشم  معمولا ماهی که پیاده روی میکردم پری ...

خب شاید باشی . مراقب باش . نه من ال آرژنین میخورم ولی اینجوری نشدم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام خانما برام دعا کنین  مجدد سرماخوردم نمیدونم چرا 🥺جایی خوندم علائم بارداریه و ب خاطر بارد ...

حتما از علائم بارداریه ،چون تازه سرما هورده بودی دوبار که‌پشت سر هم نمیشه سرما بخوری عزیزم نگران نباش ❤

سلام دوستان ببخشید من هر چی فکر می کنم یادم نمیاد که تو سیکل پانکچر هم پیاده روی داشتیم یا فقط تو سی ...

توی سیکل پانکچر پیاده روی خیلی مهمه گلم داشته باش روزی نیم ساعت

حتما از علائم بارداریه ،چون تازه سرما هورده بودی دوبار که‌پشت سر هم نمیشه سرما بخوری عزیزم نگران نبا ...

من اصلاااا انقد دیر مریض میشدم اگه ام میشدم اصلا سرفه نمیکردم حالا الان گلوم میسوزه سرفه میکردم قبلش اصلا انقد واسم این حالتا غیر عادیه اصلا دکتر نمیرفتم واس سرماخورذگی  چون زود خوب میشدم😒