2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
عملش سخته ؟؟ بار چندم بود که براتون خراش داد  من انتقال اولمه فکر نکنم برام خراش بده

نه عزیزم بابیهوشیه فقط بعدش یه مقداردل درد وحالتایه پریودی داری وتاچندروزخونریزی متوسط،من انتقال سومم بودولی دفعه اول بودکه خراش انجام میدادم،شماکه قراره بیهوش بشین پس به دکترتون پیشنهادبدین خراش هم انجام بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 16 سال دکترا الکی تابم دادن چقدر دارو دادن ولی بی نتیجه این سری رفتم پیش دکتر رستمی حرف آخرو بهم ...

عزیزدلم انشاءالله که تا اخر بسلامتی این راهو طی کنی و نی نی های خوشگلت بغلت بیان.خیلی ممنونم که با حوصله جوابمو دادی😍❤

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من 16 سال دکترا الکی تابم دادن چقدر دارو دادن ولی بی نتیجه این سری رفتم پیش دکتر رستمی حرف آخرو بهم ...

من سال ۹۶ رفتم پیش یه دکتر بهم گفت ذخیره تخمدانت کمه فقط اهدایی ب حرفش گوش ندادم ۵سال طولش دادم آخرش هیچی،امسال دیگه اهدایی گرفتم

هانیل جون اسم منه کم شانسم اضافه کن  هر چقدر دعا میکنم انگار که دعا نکردم 😭کلا روحیمو باختم

فاطمه جون

امشب به نیتت دعا و زیارت نامه میخونم

الهی به زودی نی نی دار بشی 

قربونت برم ناراحت نباش عزیزم به خدا توکل کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم ،سنو شدی ؟من سه شنبه باید برم برا سنو ضخامت رو چک کنه نمیدونم چند روز بعدش انتقال بده

سلام عزیزم آره سنو شدم از امشب امپول ها رو شروع میکنم که انشالله هفته بعد برم انتقال 

عزیزم اسم منم بی زحمت وارد کن ممنون گلم ان شاالله به دعای خیر شما و دوستان نی نی منم بمونه برام &nbs ...

عزیزم ان اشاء الله به زودی زود مامان میشی

بحق امام حسین علیه السلام و طفل شیرخواره ش

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست