2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام نسرین جون من رفتم تشکیل بدم گفت هر موقع دمتر رفتی اینجا هم باید بیای بعد همه کارای دکتر و برات ...

سلام گلم 

من بهشون گفتم ای وی آفی هستم و باید تحت نظر دکتر خودم باشم 

گفت هر وقت فرصت داشتی بیا یه فشار بگیریم و وزن تو پرونده یادداشت کنیم 

سخت نگرفت 

سلام عزیزم‌ خوبی؟ نی نی های نازت خوبن؟ نسرین جان بهداشت هروقت بری پرونده رو تشکیل میدن مشکلی هم ندا ...

سلام عزیز دلم خوب خداروشکر 

من رفتم تشکیل پرونده دادم 

والا هر مرکزی یه نظری داره 

اینجوری باشه عالیه 

ولی من موظف رفتن به بهداشت نیستم فقط پرونده تشکیل داد کنترل فشار و وزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Alaae

مامانو_سوفي

Favali

راديس١٢

Marshmaloo

عبدالواحد

Asrin1372

پروانه٢١

رزيتا٢٢

نجمه١٩٨٧

آسمانيترينم

روماه

٦٤٧٠

Rahas7731s

فرزان٣٢٢٨

هديه٩٩

جي٢

Delara60

Sseeaa

يامنان

Diana1399

M9911

خورشيدوار

فافا١٢٨٠

Elinazj

Mehremah

Zibajoooon

دوستاي گلم اين ليست خانمهاي منتظر هست كه ان شاالله به حق صاحب اين ماه زوود دامنشون به اولاد سالم و صالح سبز بشه 🤲🌹

من از فردا هر روز به نيتشون دعاي عهد، زيارت عاشورا ، دعاي توسل، صد صلوات هديه به نرجس خاتون، هفت مرتبه حمد و سه مرتبه آيت الكرسي ميخونم.  اگر خدا قبول كنه .

ميگن دعاي دسته جمعي خيلي تاثيرش بيشتره 🌹

اگر موافقيد همگي روزي صد صلوات هديه به نرجس خاتون و سه مرتبه آيت الكرسي براي سلامتي و ظهور آقا بخونيم به نيابت از يكي از اين اسامي ليست، حالا اگر تونستيد دعاهاي ديگه هم بخونيد ان شاالله همگي حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد زير سايه امام زمان (عج) و در كنار خانواده و عزيزانتون 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم اسم منم بی زحمت وارد کن ممنون گلم ان شاالله به دعای خیر شما و دوستان نی نی منم بمونه برام  من روزصد تا صلوات و آیه کرسی رو میخونم عزیزم ان شاالله دامن همه منتظران سبز بشه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
فدات بشم خوبه شکر  برا هفته آینده وقت گرفتم برم  اصن از بعدِ زایمانم خودمو کامل ول کردم ...

خوب میفهممت من دارم به تو میگم خودم الان ۹ ماهه قرص تیروییدمو نمیخورم ویتامین نمیخورم درب و داغونم🤕

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها اگر كسي اسمش توي ليست نيست تا فردا بگه كه اضافه كنم.

انشالله که دخمل خوشگلت سالم بدنیا بیادش .منم صلوات وایت آلکرسی میخونم . فقط روز قبلش یا همون روز بگو به نیت کی بخونیم

واسه نی نی منم دعا کن خاله سحرجون🤲

انشالله که دخمل خوشگلت سالم بدنیا بیادش .منم صلوات وایت آلکرسی میخونم . فقط روز قبلش یا همون روز بگو ...

بروي چشم عزيزم هر روز ليست رو ميذارم ان شاالله

Alaae مامانو_سوفي Favali راديس١٢ Marshmaloo عبدالواحد Asrin1372 پروانه٢١ رزيتا٢٢ نجمه١٩٨٧ ...

سلام سحر جونم.مهربونم .مامان گلم  

الهی خدا ازبهترین  هانصیبت کنه.هزار هزار بهترینش نصیبت

الهی نی نی جونت سالم وصالح این ماه های باقیمانده رو طی کنه وتوآغوش گرم مامان جونش قرار بگیره  

خیلی خیلی محتاج دعای عزیزانم هستم الهی خدا به حق باب الحوائج حاجت دل تک‌تک چشم انتظارها رو به زودی بده به زودی زود

حاجت دل منم بده.

خیلی دعام کن که نیازمند دعای خیرت هستم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام سحر جونم.مهربونم .مامان گلم     الهی خدا ازبهترین  هانصیبت کنه.هزار هزار بهترین ...

سلام عزيزمممم، زنده باشي گلم، خدا لطف و كرمش بينهاااايته ان شاالله به همه معجزه ش رو عطا كنه 🤲🌹

دقیقا منم تو نظرات همینارو خوندم  من رفتم تحت نظر دکتر زهرا شمالی شیراز هستن ایشونم

ان شاالله ب سلامتی و موفقیت عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
Alaae مامانو_سوفي Favali راديس١٢ Marshmaloo عبدالواحد Asrin1372 پروانه٢١ رزيتا٢٢ نجمه١٩٨٧ ...

الهی هزاران برابرشو خیر ببینی عزیزم❤️❤️❤️ منم موافقم. فقط کاش هر روز یاداوری بشه من خیلی فراموشکارم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خانما خوبین 

کسی عمل هیستروسکوپی انجام داده ؟؟

من این ماه هم سیکلم کنسل شد گفت پروزسترون خونم زیاده و مثل ماه قبل مشکوک به پلیپ بود  

گفتم هیسترسکوپی برام بنویسه