2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
ان شاءالله  شما انتقال اولتون بود  بعد دکترتون کی بود لطفا سماره پژوهشکده میفرستید تماس ...

دکترم داور انتقال اول شماره پژوهشکده عزیزم از اینترنت بگیر من کارتشو خونه گذاشتم الان اومدم یکی دوهفته خونه بابام اینا بمونم بله جواب دهیشون خوبه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگر من اسمي رو از قلم انداختم لطفا بگيد تا اضافه كنم .

سلام عزیزم ایشالله هزار برابر این دعاها برگرده به زندگی خودت و فندق تو دلیت 🙏🏻🌹 لطفا میشه اسم منم به لیست اضافه کنید 

عزیزم سلام خوبی؟؟میگم من نظراتو خوندم در مورد رستمی میگن شلوغه بی نظمه بعدم خودش نیست دستیار داره کل ...

سلام عزیزم من تقریبا 5 ماه زیر نظرش بودم درسته شلوغه ولی هیچ بی نظمی ندیدم همه چی سر اصول انجام میشه نوبتا همه ب روز ی دستیار داره دکتر حقیقی من بیشتر از خود دکتر رستمی قبولش دارم واقعا حرف نداره همه کارام با دکتر حقیقی بود خود انتقال رو دکتر رستمی انجام داد گویا مددی من الان تو ی گروه در موردشون خوندم ک دکتر خوبیه ولی جدیدا مثبتیاش کم شده هر چند ک اینا دست خداس ولی من ب شخصه دکتر حقیقی و رستمی رو تایید میکنم

سلام عزیزم من تقریبا 5 ماه زیر نظرش بودم درسته شلوغه ولی هیچ بی نظمی ندیدم همه چی سر اصول انجام میشه ...

ممنون عزیزم میگم دکتر حقیقی تنها دستیارشه یا بازم داره؟؟واینکه خوده رستمی پروندتون دید که نطر بده داروهم رستمی میده یا دستیارش؟؟راستی نوبت دهیش چطوره؟؟همینطور بیام نوبتم میشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم من تقریبا 5 ماه زیر نظرش بودم درسته شلوغه ولی هیچ بی نظمی ندیدم همه چی سر اصول انجام میشه ...

بعد میگن پولکی خیلی؟؟البته برام فرقی نمیکنه.آمار مثبتاش زیاده؟؟خیلی ببخشید سوال پرسیدم الهی که به سلامتی فارغ بشی

بنظرم نظرات و نخونیم بهتره هرکی یه چیز میگن آدمو گمراه میکنن.توکل برخدا ببینیم چی میشه.راستی تقویتی برای تخمک کشی چه چیزایی میدن؟؟

سلام دوستان کسی تجربه خونریزی در بارداری داره؟ من ای وی اف کردم از هفته پنج تا الان که هشت هفته هستم هر هفته خونریزی شدید دارم صدای قلبش رو شنیدم ولی دکتر گفت پشت جنین خون هست شیاف داد روزی سه تا و داروهای دیگه استفاده میکنم ولی امروز خونریزیم بیشتر از همیشه بود همش خوابیدم نمیدونم چرا خونریزی میکنم یعنی با ای وضعیت جنین میمونه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
ممنون عزیزم میگم دکتر حقیقی تنها دستیارشه یا بازم داره؟؟واینکه خوده رستمی پروندتون دید که نطر بده دا ...

بله من این مدت فقط با حقیقی ویزیت شدم دکتر حقیقی پرونده رو نشون میده دکتر رستمی تصمیم نهایی رو میگیره البته میتونین بگین میخوام خود دکتر رو ببینم نوبتاش ب روز شما ساعت یک و نیم تا دو مطب باش نگهبان میاد نوبت میده درسته کلینیک خصوصیه و هزینه هاشم زیاده ولی ارزش داره طی این دو هفته ک من داخل گروه بیماران رستمی بودم همه جز دو سه نفر مثبت بودن اکثرا هم دوقلو اگه براتون مقدوره ی ویزیت بشین باهاشون

بنظرم نظرات و نخونیم بهتره هرکی یه چیز میگن آدمو گمراه میکنن.توکل برخدا ببینیم چی میشه.راستی تقویتی ...

من 16 سال دکترا الکی تابم دادن چقدر دارو دادن ولی بی نتیجه این سری رفتم پیش دکتر رستمی حرف آخرو بهم زد گفت شما تخمک ندارین تنها راهش اهداییه قبول کردم و نتیجه گرفتم کاری ک باید سالها قبل انجام میدادم