2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
دوستان شما براى معده تون ك اذيت ميشه تو باردارى دكتر زنان بهتون دارو داد؟؟ من امروز پيام دادم ب دكت ...

عزيزم من شربت معده و پنتوپرازول رو خود دكتر زنانم بهم داد. منم هفته پيش تيروييدم اومده روي ٠/٠٣ (سه صدم) رفتم دكتر غدد گفت دوباره آزمايش بده حالا فردا باز بايد آزمايش بدم. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من شربت معده و پنتوپرازول رو خود دكتر زنانم بهم داد. منم هفته پيش تيروييدم اومده روي ٠/٠٣ ...

من تكرار كردم همين بوده بازم😐

ى ماه قبل باردار١/٣٥ بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدا نکشتت یه دل سیر خندیدم 

🤣🤣

ان شاالله هميشه بخندى عزيزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان شما براى معده تون ك اذيت ميشه تو باردارى دكتر زنان بهتون دارو داد؟؟ من امروز پيام دادم ب دكت ...

سلام فریناز جون ب من پنتو پرازول داده میخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم میشه یه سوال بپرسم من به دلیل عمل جراحی نمیتونم باردار شم آیا واقعا راهی وجود داره واسه ب ...

امیدوارم خودت حامله بشی رحم جایگزین طی کردن هزارخان رستم کسانی که گرفتند سختیهای بسیار زیادی متحمل شدن اگر استرس نداری و از پس هزینه بر میای به گمونم پزشک خودتون  یا بیمارستان خودش واسطه ها رو معرفی میکنه ولی متاسفانه یه عده دلال از خدا بیخبر بد جور دارن جولان میدن و از آب گل آلود بد جور نهنگ میگیرن

ناامید نباش بالاخره برای مادر شدن راهی وجود داره و باز امیدوارم هیچ کس افرادی رو که اسپرم اهدایی تخمک اهدایی و یا رحم اجاره میگیرند قضاوت نکنند چون تا کسی با کفش کسی راه نرفته نمیتونه اونو قضاوت کنه امیدوارم همه ی ما بدون دغدغه مادر بشیم وبچه هامون رو دربغل بگیریم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام فریناز جون ب من پنتو پرازول داده میخورم 

سلام عزيزم خوبى؟

والا نميدونم چرا منو ارجاع داده دكتر گوارش

شايد بد براش نوشتم شرايطمو🤣🤣

حالا فردا و پس فردا ك هيچى هفته جديد ببينم اذيتم باز نوبت ميگيرم دكتر گوارش

امیدوارم خودت حامله بشی رحم جایگزین طی کردن هزارخان رستم کسانی که گرفتند سختیهای بسیار زیادی متحمل ش ...

آمين يارب العالمين🤲🏻🤲🏻

بچه ها اگه یبوست شدید داشته باشیم قبل از پروسهivf باید درمان بشه؟ تو پذیرش پرسیدن بیماری داری گفتم نه بعد یادم اومد این مشکل رو دارم که نفخ و یبوست های گاها طولانی دارم.‌ این موضوع رو نگفتم مشکلی پیش میاد آیا؟

Ivf رو هم در شهر خودم یزد قراره انجام بدم پیش دکتر افلاطونیان

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌
بچه ها اگه یبوست شدید داشته باشیم قبل از پروسهivf باید درمان بشه؟ تو پذیرش پرسیدن بیماری داری گفتم ن ...

زمان انتقال به دکترت بگو دارو میده و در کنار غذا حتما سالاد کاهو بخور یبوست نمیگیری ولی ببخشید سعی نکن زمان دستشویی  فشار به خودت بیاری 

الهی مرا  آن ده که آن به 
زمان انتقال به دکترت بگو دارو میده و در کنار غذا حتما سالاد کاهو بخور یبوست نمیگیری ولی ببخشید سعی ن ...

مرسی از راهنماییت. ولی واقعا سبزیحات و میوه ها خیلی تاثیر نداره تو یبوست من. نمیدونم چرا اینطورم.

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌
 مرسی از راهنماییت. ولی واقعا سبزیحات و میوه ها خیلی تاثیر نداره تو یبوست من. نمیدونم چرا اینطو ...

حتما به پزشکت بگو منم هر بار که انتقال داشتم دغدغه یبوست داشتم دارو میده یبوست نمیشی 

الهی مرا  آن ده که آن به