2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون خدا برم هرچی بیشتر صداش میزنه بیشتر بی توجهی میکنه من نمیدونم این که میخاسته بندشو عذاب بده خب چرا اوردتش رو دنیا 

ایندفه تمام اقواممون میدونن من انتقال جنین داشتم و انگار همه منتظرن که من جوابو بهشون بدم 

از خدا خاستم تو مردم ضایعم نکنه ولی اصلا او بالا انگار نشسته که منو عذاب بده 

من نمیدونم جهنمش چه فرقی با این دنیاش داره

سلام دوستان من خونریزی شدید کردم فکر کنم جنینم و از دست دادم الان اومدم بیمارستان برام دعا کنید 🙏🙏 ...

سلام عزیزم انشاالله که به خیرمیگذره اینجاخیلی ها ازجمله خودمن اوایل بارداری خونریزی داشتیم،توآی وی اف پیش میاد

خواهرهای گلم از دیروز نوک سینه ام حساس شده قبلا اینطوری نبودم کسی  تجربه نداشته بهم بگه

من همیشه قبل ازپریودی همین حس رو داشتم ،الانم ازهمون اوایل همینجوریم هنوزهم ادامه داره،انشاالله که خیره

قربون خدا برم هرچی بیشتر صداش میزنه بیشتر بی توجهی میکنه من نمیدونم این که میخاسته بندشو عذاب بده خب ...

سلام عزیزم

از ته دلم آرزو میکنم مثبت بشی

میدونم فشار روحی و تحمل ۱۴ روز انتقال خیلی خیلی سخته

ولی به خودت استرس نده سعی کن آرامشت رو حفظ کنی علائم پریودی و بارداری شبیه هم هست فکر بد رو از خودت دور کن

ان شاء الله خیره و خیلی زود با تلاش و توکل به چیزی که میخوای میرسی

ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قربون خدا برم هرچی بیشتر صداش میزنه بیشتر بی توجهی میکنه من نمیدونم این که میخاسته بندشو عذاب بده خب ...

شماکه هنوزآزمایش ندادین که اینقدرناامیدی عزیزم،البته درکت میکنم خودمم به خاطردوبارانتقال منفی که قبلاداشتم ایندفعه هم کوه ناامیدی بودم،اتفاقا منم ایندفعه اولین باری بودکه بقیه ازای وی افم خبرداشتن،باخودم میگفتم شایدبادعاهایه بقیه یه فرجی بشه وازخداخواستم جلوبقیه خجالت زدم نکنه ،انشاالله که شماهم تواوج ناامیدی خدا بهت نظر میکنه ومثبت میشی🤲

من همیشه قبل ازپریودی همین حس رو داشتم ،الانم ازهمون اوایل همینجوریم هنوزهم ادامه داره،انشاالله که خ ...

خوده سینه ام درد نمیکنه فقط نوکش دست میزنم حساس شده ماله شما هم همینطوری بوده؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

@پناه_خانوم_ابرو_کمون    

@خدایاتومیدانی    

عزیزای دلم 

خیلی براتون ناراحت شدم

تو رو خدا نا امید نشید

خیلی خیلی سخته ولی سعی کنید زود خودتون رو از نظر روحی جمع و جور کنید.

کمی به خودتون استراحت بدید و بعدا قوی تر از قبل شروع کنید.

ان شاء الله قبل از تلاش بعدی با معجزه ی قشنگ خدا دل و دامنتون سبز بشه

سلام عزیزم از ته دلم آرزو میکنم مثبت بشی میدونم فشار روحی و تحمل ۱۴ روز انتقال خیلی خیلی سخته ولی ...

واقعا خسته شدم دیگ نه نای ادامه دادن دارم نه وصعیت مالی همراهیم میکنه فقط میتونم بابت این همه عذابی که بم میده  بگم خیلی بی انصافه 

سلام دوستان از همراهی ودعایتون ممنون تازه ازمایش رو اوردم منفی شدم بتام نیم بود فقط موندم با بیبی چک ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺 انشاالله بحق حضرت رقیه ایندفعه نتیجه مطلوب بگیری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
واقعا خسته شدم دیگ نه نای ادامه دادن دارم نه وصعیت مالی همراهیم میکنه فقط میتونم بابت این همه عذابی ...

میفهممت 

همه گلایه هات حرف دل خیلی هامون بوده و هست

چه میشه گفت و چه میشه کرد؟

اصلا به کی میشه پناه برد جز خود خدا به کی گلایه کرد جز خودش؟ کی غیر خودش به ما نزدیکه که راحت بتونیم باهاش حرف بزنیم؟

عزیزم 

فقط بخاطر شرایط فعلی که داری و انتقال دادی

سعی کن کمی خودت رو آروم کنی

خدا کمکت کنه و ان شاء الله با همین انتقال به مراد دلت برسی