2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم،نه چه مشکلی طبیعیه شمادوقلودارین حالت تهوعتون بیشتره خون دماغتونم به خاطرفشاریه که حالت ت ...

خیلی گشنم میشه ولی نمیتونم چیزی بخورم اگه نخورم ی جور تهوع دارم از گرسنگی اگه غذا هم بخورم ی جور تهوع و همه رو پس میدم منم اصلا وزن اضافه نکردم

ببخشید فکر کنم اشتباه گرفتین منو با یه نفر دیگه... من یه پسر دارم که پارسال بدنیا اومده...   ...

عه اره 🤣

با اون خانوم بودم که میخواست برای دومی اقدام کنه لوله هاش گفتن هیدرو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خودمم قبلا یکم شکم داشتم الان یه کوچولو بزرگتروسفت ترشده،همش باخودم میگم ده روزمیخوام برم ان تی باید ...

الان ک خیلی بچه کوچولوعه منم برا ان تی نگران بودم میگفتم دوتان بزرگتر باید باشه  ولی نگران نباش الان میری میبینی قشنگ سالم وسلامته دست و پاهاشم تکون میده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بهتر نشدم میرم دکتر نمیتونم چیزی بخورم 

اره حتما برو چون فشارت میوفته لااقل یه سرم بزنی دمیترون قرصش و میخوری ؟با میوه چی راحتتر نیستی ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
انشاءالله عزیزم 😊😊

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹

به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان از همراهی ودعایتون ممنون تازه ازمایش رو اوردم منفی شدم بتام نیم بود فقط موندم با بیبی چک ...

غصه نخور گلم ،خدا رو قسم میدم به حق این ماه به زودی  دامنت به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه 

ببین تقریبا روال دکتر زنان تو کل ایران شبیه به همه منم وقتی با لتروزول و کلومیفن جواب نگرفتم فرستادم ...

مرسی عزیزم ان شاالله 

ولی بازم دکتر نازایی برا شوهرم هیچی نداد و گفت مشکلی نداره شوهرت نمیدونم چرا بعد همین ال کارنتین هم یه دکتر دیگه اونم با خواسته خودم نوشت ولی بازم میگفت شوهرت مشکل نداره

میگن برو قرص بخور و بیا اکثر اونایی که میشناسم دکتراشون بعد چند ماه فرستادن عکس رنگی ولی اینجا دکتراش میگن حتما باید یسال بشه بعد تازه بریم دنبال علت

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه

امروز چقدر همه ناراحت و غمگینن دوتا انتقال منفی یه خونریزی 

خدا به دلتون صبر بده ان شالله  منم دو شنبه هفته بعد آزمایشمه کلی ناراحتم احتمال خیلی خیلی زیاد منم منفی ام

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام عزیزم..اره انتقال دادم جمعه ازمایش دادم منفی بود واسه امروزم ازمایش داشتم که احتمال ۹۹ درصد هم ...

انشاالله دفعه دیگه مثبت میشی عزیزم بازم جنین داری؟برات دعامیکنم دفعه دیگه پایان انتظارت باشه گلم