2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
بخدا اتیش زه دلم نخندید بهم😭😭😭😭💔💔💔🔥

عزيز من

وسط روز كى بيبى چك ميزنه

اونم اينجور خراب درومده چرا بايد آتيش بزنه؟

بذار فردا صبح دوتا بيبى چك از ى مارك بزن ان شاالله ك روز عاشوراست و خود حضرت ابوالفضل حاجتت رو ميده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بی بی چک رو ماهایی که ای وی افیم جواب نمیده فدات شم 

الهی بمیرم برا دلت میدونم من خودم تو این ۸روز انگار ۸سال پیر شدم بخدا کاری ازم برنمیاد جز انتظار و خدارو صدا زدن

😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دردی که شما میکشید منم مث خودتم بخدا هرروز هزار جور فکر میاد سراغم حالم بده ولی چه میشه کرد جز ت ...

دقيقا زمانى ك انتقال ميديم همش بايد توسل باشه و توكل

چون هيچيش دست ما نيست تا خودخدا نخواد هيچ اتفاقى نميفته

من زمانى ك دوتا جنين برام شده بود ى خانم همزمان با من پاتكچر داشت ١٧ تا جنين براش شد ٤ تا بسته داشت

بعد من گريه ميكردم يكى از منشى هاى مركز خيلى مومن هست بهم گفت از خودش بهواه فقط

ما داشتيم موردى ك ى جنين شد براش و اونم گريد سى ك چقدر دلمون ميسوخت ميگفتيم بعد اين همه تلاش ى دونه گريد سى طفلى چقدر بدشانسه و … 

ميگفت زد و با همون ى دونه باردارشد پس تو هم فقط از خدا بخوا

ديدم راست ميگه و اين ديگه آرومم كرد استخاره هم گرفتم خوب اومد و ديگه خودم رو سپردم دست خدا و رفتم تو پروسه انتقال و هررررشب براشون اية الكرسى خوندم و انرژى مثبت فرستادم

با اينكه دكترم پيشنهاد داد دوباره پانكچر كنم گفتم نه توكل ميكنم بخدا و همينا رو انتقال ميدم ك روز انتقالم يكى بيشتر انتقال ندادن چون اون يكى ديگه ضعيف بود

اينهمه حرف زدم سرتو درد آوردم ك بگم فقط آدم بايد توكل كنه و از خودخدا بخواد فقط

وگرنه بقيه مسائل و دكتر وسيله هستن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی دورت بگردم خودتو داری اذیت میکنی خب چرا بی بی چک میزنی فدات شم  نزن تورو بخدا بزار روز اخ ...

نمیدونم حس کردم مثبت میشه انتظارم تموم شه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
دقيقا زمانى ك انتقال ميديم همش بايد توسل باشه و توكل چون هيچيش دست ما نيست تا خودخدا نخواد هيچ اتفا ...

انشالله خدا برای بچه های این تاپیکم بخاد و به امید خدا همه خبر مادریشونو بدن از این به بعد 

توکل به خودش 

شمام خدا بت نظر کرده خوش به دلت پس تا اخرشم حواسش‌بت هست 😍

عزيز من وسط روز كى بيبى چك ميزنه اونم اينجور خراب درومده چرا بايد آتيش بزنه؟ بذار فردا صبح دوتا ب ...

انشالله بحق امام حسین مثبت شم وتموم دوستان منتظر

میشه دختر خوب صبور باش چند روز دیگ تحمل کن برو ازمایش بده عزیزم بی بی نزن  برا جنین تو شکمتم خ ...

چقد خوبی گلم دوست خوبم

وقتی میگی جنین وای خدایا یعنی میشه

برای بار دوم دارم پانکچر میشم بازم مهر ماه باید برم تو سیکل پانکچر دکتر ژنتیکم گفته حداقل ۸ جنی ...

الان چندتا جنین داری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالله خدا برای بچه های این تاپیکم بخاد و به امید خدا همه خبر مادریشونو بدن از این به بعد  تو ...

الهى امين

بخدا هرروز دارم براتون ذكر ميگم و دعاميكنم و قران ميخونم

اول شماهارو اسم ميبرم بعد بچه خودمو

بی بی چک رو ماهایی که ای وی افیم جواب نمیده فدات شم  الهی بمیرم برا دلت میدونم من خودم تو این ...

انشالله مثبت میشی دیروز نمیدونم‌چرا هی ‌تو‌ میومدی تو ذهنم‌

دقيقا منم تا روز ١٣ نزدم اونم ك زدم گفتم فردا ميخوام برم آزمايش لااقل مثبت يا منفى بودنش رو بدونم چ ...

فریناز تو چرا جنین کم تشکیل شذه بود برات مشکل ذخیره داشتی یا شوهرت ضعیف بود ؟چندتا تخمک‌داشتی ؟