2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ازمايشش سل فرى هم ٣٨٠٠ ميشه نسرين جون فداى تار موشون من حاضرم هرچى طلا دارم بفروشم اما سلامت باشه ...

آره عزيزم من تا الان بالغ بر چهارصد میلیون خرج کردم اینم روش 

بخدا برا پولش نمیگم ولی اونی که نداره 

و این استرس از همه بدتر 

فریناز جان من اصلا آدم صبوری نبودم 

کلا تند و عجولم 

ولی از انتقال آخرم خدا یک صبری بهم داده شاید باور نکنید من دارم به همه اطرافیانم آرامش میدم. همسرم هرزگاهی تعجب میکنه میگه این خودتی

الانم نمیگم استرس ندارم ولی آرامش دارم و خیلی خیلی دلم گرمم به کرم و لطف خدا و اهل بیت 

نیت کردم سالم باشن گوسفند قربانی کنم 

توکل به خدا 

چه میدونم بازم زنان زایمان رحم دارن  این پریناتولوژی ها اصلا رحم و مروت ندارن  ادعای خدا ...

عزيزم نگران پارگى و اينا نباش

خيلى ها رو خوندم امينو كردن شكر خدا هم جوابش خوب بوده و هم تا اخر باردارى مشكلى پيش نيومده

خدا خودش نگهدارشونه عزيزم

بد به دلت راه نده ان شاالله يكماه ديگه اى ك  مونده رو بدون نگرانى بگذرون

ب دوتا باديگاردت فكر كن و تصورشون كن😍😍😅😅

از اول ب خودش توكل كرديم الانم همينجور💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزيزم من تا الان بالغ بر چهارصد میلیون خرج کردم اینم روش  بخدا برا پولش نمیگم ولی اونی که ...

عزيزم ان شاالله با خنده هاى دوتا جيگرگوشه ت دنيا مال تو هست و هيچى از اينا يادت نميمونه

منم آرامشم خيلى زياد شده شكر خدا دقيقا منم صبور نبودم و هرچيزى رو تو لحظه ميخواستم بايد زود بدست مياوردم

نذرت قبول باشه ان شاالله ك همه چيز ختم بخير ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
تنگی نفس شایع هست و عملا درمانی نداره مگر طرز خوابیدن که زیر سرت بالش بزاری  برای نفخ غذارو خو ...

باور میکنی هیچی نمیتونم بخورم به زور یه لقمه نون میخورم گاز معده امونم و بریده نفسم از رفلکس معده بند میاد

عزيزم نگران پارگى و اينا نباش خيلى ها رو خوندم امينو كردن شكر خدا هم جوابش خوب بوده و هم تا اخر بار ...

عزیزم چه بامزه دوتا بادیگارد 😅😅اونم با پشت کله چروک 🤣🤣میگی تصور میکنم خندم میگیره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فک کنم اشتباه ریپلای کردی من باردار نیستم ولی به ف.ال نیک میگیرم🤭

عزيزم شقايق رو ك تازه اومد گروه ميخواستم ريپلاى كنم اما اره قطعا مصلحت و خيريت بوده

ان شاالله چند روز ديگه همين تبريكو بهت ميگم😍😍😍

نسریم مهر و فریناز مگه شما تو فامیل سابقه سندروم داون دارین ؟؟؟؟ مگه این موضوع ارثی نیس؟

عزیزم چون بر اساس سن ازمایشگاه یه رنج خاصی دارن به اون دلیل اعداد رو میزنن و گرنه فامیلی ندارن و به امید خدا که مشکلی هم نیست .