2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045642 بازدید | 684477 پست
ببين كلا برنامس هر چي كه تو تواون  كاغذ وارد كرده باشي از سن تخمك سن مادر سن پدر  ان تي ...

آره تو چندتا تاپيك همينو خوندم ك اصلا خون رو ازمايش نميگيرن و همش محاسبات كامپيوترى هست

خب بيچاره مادراى باردار چ گناهى كردن اينقدر استرس بكشن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چشم عزیزم اگر لایق باشم دارم برات صلوات میفرستم خدا پشت وپناه خودت و تو دلیت باشه

مرسى عزيزم

خدا عزيزاتو برات حفظ كنه و تو دلىهات بسلامت بيان بغلت🤲🏻❤️💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا توکل کن به حق همین شبهای عزیز کوچولوتو برات حفظ کنه برات دعا میکنم 🤲🤲

ممنونم عزيزم

خدا خيرشو بياره تو راهت💚🤲🏻

الان حرم امام حسین از تی وی پخش میشد زنده زیارت عاشورا خوندم اسم همتونو اوردم  شما  هیوا ...

ممنونم عزیزم خدا حاجت دلتو بده 🙏

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام دوستان انشالله که حال  خودتون نی نیاتون خوب باشه

سلام عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

سلام‌دوستای عزیزم. یه مشکلی واسم‌پیش‌اومده که ذهنمو مشغول کرده. متاسفانه قند یکساعته و دو ساعتم تو آزمایش بالا بود جفتش ۲۳۰. قند ناشتام‌هم‌۱۰۴. امروز رفتم دکتر‌گفت‌تا یه هفته قند دو ساعت بعد غذا و ناشتاتو چک‌کن و هروز لیست کن و بنویس بعدش بیار نتیجه رو ببینم‌ تا بهت انسولین بدم. امشب قبل شام‌قندمو‌گرفتم ۸۹ بود. یکساعت بعد شام‌ هم‌ تست زدم ۱۲۵ بود. دستگاهمم ایراد نداره سالهاست داریم ازش استفاده میکنیم. به نظرتون ممکنه آزمایشم اشتباه بوده باشه؟ یا دلیلش چیه که اینجوری‌شده خیلی نگران‌و ناراحتم‌و ذهنم‌مشغوله😌

نه گلم چسب نبود تیوپ بود که حالت ژل داشت روزی یبار به بازوم میزدم مالش میدادم جذب میشد ببخش اسمش تو ...

ممنونم جوابمو دادی خدا خیرت بده

واقعا راست میگی هر چی خدا بخواد میشه 

ان شاالله این دوران به خوشی بگذرونی عزیزم

عزیزم ژل گرون بود؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من امروز مثلا روز اول پریودم بود ولی خیلی کم بود خیلی دمنوش گرمم درست کردم خوردم ولی بازم درست نشد م ...

کلا میگن از روزی که روان شد روز اول محسوب میشه ولی اگر همیشه میزانش همینطور هست برات که روز اول در نظر بگیر 

منم همیشه دغدغه م همین بود ولی میگفتن روزی که روان بود روز اول محسوب میشه

ان شالله بسلامتي بااااااشه و ختم بشه به يبااااارداري راحت و بچه هاي سالم و صالح به اميد خداااا و اين ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بخدا که این غربالگریارو باید جمش کنن میدونی چقدر بچه های سالم و بخاطر اشتباهات خودشون سقط کردن؟!😔

میدونی بنظرم هر جایی صلاحیت انجام غربالگری رو ندارن اگر دقت کنی شاید ۹۰ درصد مواقع اشتباه کنن که مادر از طریق امینو یا سلفری متوجه میشه جنینش مشکلی نداره. باید یسری جاهای خاص برای این در نظر بگیرن بخدا تو این دوره زمونه تو این مملکت استرس و گرفتاری کم نیست که حالا مادر باردار بخواد استرس به این بزرگی رو هم تحمل کنه

خداياشكرت....❤️