2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
الان حرم امام حسین از تی وی پخش میشد زنده زیارت عاشورا خوندم اسم همتونو اوردم  شما  هیوا ...

فدات شم انشالله خدا به نی نی تو دلت سلامتی بده و برات حفطش کنه منم ب نیت سلامتی نی نی تو دلیت ایت الکرسی خوندم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان حرم امام حسین از تی وی پخش میشد زنده زیارت عاشورا خوندم اسم همتونو اوردم  شما  هیوا ...

زیارت قبول عزیزممم، حاجت روا بشی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان من فشارم پایین ده رو هفت  چیکار کنم بالا بره سردرد منو کلافه کرده  یازده رو هفت ب ...

عزیزم من شنیدم ابلیمو فشار رو میزون میکنه اگه بالا باشه پایین میاد پایین باشه بالا میاد یکم تو اب بریز بخور 

دوستان من فشارم پایین ده رو هفت  چیکار کنم بالا بره سردرد منو کلافه کرده  یازده رو هفت ب ...

نسرین جان منم فشارم پایین ، گهگاهی دل به دریا زدم و پنج شیره خوردم نمیدونم مضر هست تو بارداری یانه 

اگر خودتون یا دوستان از طب سنتی اطلاعی دارید و تو بارداری مضر نیست پنج شیره بخوره اگر پنج شیره هم نبود شیره انگور بخور 

نسرین جان منم فشارم پایین ، گهگاهی دل به دریا زدم و پنج شیره خوردم نمیدونم مضر هست تو بارداری یانه&n ...

ممنونم گلم دارم شیره الان میخورم 

دارچین خوردم زنجبیل خوردم البته تو چای 

نرفت بالا 

الان شیره میخورم کمی لطف کردی گلم 

نه حساب نیست، از فرداش باید بشماری

ممنون گلم من ف کردم همون روزه گفتم هشت روز میشم ولی امروز هفتم پس 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰