2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم سونو تو کرج کجا میری منم همونجا برم جای خوب ودقیق میشناسی به منم بگو میخوام برم ان تی

سلام عزیزم خوبی؟ جوجوها خوبن؟

سونوگرافی خدارحمی و زعیم توی کرج از همه بهتر هستن.

من ان تی رو همون مام رفتم ولی برای آنومالی زعیم نوبت گرفتم. میدان سپاه هست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خودتو سرزنش نکن دوست خوبم  شما هم مادر خوبی هستی به هر حال بچه شیطنت داره شما هم مادری  ...

واقعا همینطوره، ما انقدر سختی کشیدیم قدر کوچولوهامونو خیلی میدونیم و احتمالا لوسشون میکنیم، همسر من میگه ما بچه دار بشیم اون بچه دردونه حسن کبابی خواهد بود 😂😄

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@هیوا7276     سلام عزیزم درچه حالی امروز روز چندته؟ علائم چیا داری😁

سلام گلم ی خورده حرارت بدنم بالاست گمونم از دارواست فقط همین 😁😁روز چندی؟من روز هشتمم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزیزم، نه مشکلی نداره

هانیل امروز یکم دیر گذاشتم تا برسم خونه شد دو و نیم 🥺

حالا میگم ی تایمی باشه که صبح زود باشه کار داشتنی دیر نشه 

ب نظرت امشب ساعت چند بزارم ؟از امشب تغییر بدم؟

من اگ روز انتقالو حساب نکنم ۶

مگه روز انتقال حساب نمیشه عزیزم؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
یه سوال😁 بعد انتقال علائم چیا داشتید

ب نظرم هیچی ولی دست ب سینم میزدم یکم درد داشت که فک کنم ب خاطر این بود من دو روز بعد پانکچر انتقال دادم و اثر داروها بود یکمم شاید گاهی زیر دلم میگرفت