2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من الان۳۷سالمه از ۲۴سالگی تو دکترا گشتم تموم پس اندازم تو دکترا صرف شده ۱۲ساله اما میگم من ادامه بد ...

فاطمه جانم کار خدا بی حکمت نیست سری قبل با اون بتا هممون فکر می‌کردیم دوقلو هستی 

ولی خدا نخواست و نشد 

من دلم خیلی برات روشن و مطمئنم خدا دوتا نی نی قشنگ بهت هدیه میده که جبران این سالها بشه و با دیدنشون خستگی برطرف بشه 

صبر کن و توکل کن به خدا 

من بعد 11 سال و شش پانکچر، پنج انتقال مثبت شدم 

الانم با این آن تی من هر کی بود روزانه صدهزار بار غر میزد ولی تحمل کردم و از همه مهم تر توکل کردم به خدا، خودش داد خودشم نگه میداره 

بازم هر چی خواست خدا باشه راضیم به رضاش 

آره تکرر ادرار داشتم از انتقالم،احتمالا همون موقع عفونت گرفتم و خبر ندارم،حالا برم ببینم چی میگه دکت ...

تو بارداری خیلی بیشتر ادم مستعد عفونت ادراری میشه شیاف هم ک میذاریم بدتر تشدیدش میکنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگرن نداری ؟ من تو حالت عادی از بی خوابی گشنگی و افت فشار سردرد میگیرم حالت تهوع هم میگیرم  فک ...

نه ندارم خوب بودم الان چند روزه اینجوری شدم 

مدام دارم یه چیزی میخورم

البته کم 

الان سه روزه غذا تو معدم نمیمونه 

مگر سالاد باشه هر چی بخورم سریع حالت تهوع میگیرم 

دقیقا منم همین حس رو دارم و ترجیح میدم نیام چون این هنه استرس حتی رو ما هم تاثیر میزاره  مادر ...

دقيقا زمانى ك من انتقال داشتم چندتا از دوستان ك اوناهم هم دوره ما بودن استرس مياوردن تاپيك منم اينقدر دلشوره گرفته بودم ك ب شوره چندبار گفتم

نميگم استرس خودمو نداشتم اما خيلى صبورى كردم

ان شاالله خدا براشون مصلحتشو تو سبز شدن دامن هاشون بدونه و مثبت شدن انتقالشون

البته بعدش باز استرس هاى قلب و اينا🥺

ان شاالله ك همراه مثبت شدن صبرشونم زياد بشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من الان۳۷سالمه از ۲۴سالگی تو دکترا گشتم تموم پس اندازم تو دکترا صرف شده ۱۲ساله اما میگم من ادامه بد ...

ان شاالله ان شاالله خدا یه دو قلوی نازو شیطون بده ک وقتی ببینیشون دلت قنج بره ک خدا چی برام نگه داشته بود پاداش صبرو تلاشت و فرزندان صالح و سالم بده الهی آمین برا خدا کاری نشد نداره 

نه ندارم خوب بودم الان چند روزه اینجوری شدم  مدام دارم یه چیزی میخورم البته کم  الان سه ...

شبا درست نمیخوابی ممکنه از اون هم باشه ان شاالله زود خوب شی دوست خوبم یکم ب خوردن بیوفتی نی نی ها رشد کنن 

دقيقا زمانى ك من انتقال داشتم چندتا از دوستان ك اوناهم هم دوره ما بودن استرس مياوردن تاپيك منم اينقد ...

این مدل بارداری ما کلا همراه با استرس 

اول تخمک کشی و بعد تشکیل جنین و بعد انتقال و مثبت و قلب و آن تی و..... 

ما هم کم کم استوره صبر میشیم 

ولی باید تحمل کرد 

هممون استرس داشتیم ولی یا کنترل کردیم یا آنقدر نبوده که بروز بدیم 

و اینکه تحمل داشتیم 

این دوستانمون خیلی عجول هستن ماشالله 

امیدوارم که همشون مثبت بشن و برن برای استرس های بعدی 😁😁

شبا درست نمیخوابی ممکنه از اون هم باشه ان شاالله زود خوب شی دوست خوبم یکم ب خوردن بیوفتی نی نی ها رش ...

آره شب خواب ندارم 

دیشب یک خوابیدم تا دو سی دیگه بقیش بیدار 

خوابم نمیبره بعد انگار تمام دردها میاد سراغم 

بدن درد 

پا درد 

سردرد 

خلاصه کلکسیون دردها

این مدل بارداری ما کلا همراه با استرس  اول تخمک کشی و بعد تشکیل جنین و بعد انتقال و مثبت و قلب ...

ان شاالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره شب خواب ندارم  دیشب یک خوابیدم تا دو سی دیگه بقیش بیدار  خوابم نمیبره بعد انگار تمام ...

پس همون از کم خوابی سردردت و هم اینکه استرس و فکر و خیال نمیذاره درست بخوابی پسرا حالشون خوبه ان شاالله فردا خیالت راحت میشه  روزا سعی کن بخوابی لااقل یکم جبران شه 

آره شب خواب ندارم  دیشب یک خوابیدم تا دو سی دیگه بقیش بیدار  خوابم نمیبره بعد انگار تمام ...

آخى عزيزم

خب دكتر كار خاصى نگفت بكنى براى دردهات؟؟

شما از درد نميخوابى منم اگه گشنه م باشه😂😂

يعنى با اينكه شام كامل ميخورم تا ى چيزى نخورم سير نشم خوابم نميبره ب محض سيرشدن سرم رو بالشت بره بيهوش ميشم🤣🤣

جوجه م شكموئهههه

@ssangesabur      

سلام عزیزم به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻 و در صحت و سلامت بغلشون کن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام زی زی جان منم سردرد دارم و حالت تهوع شدید  آره احتمال دارا ولی جدیدا بیشتر شده در حدی که ...

سلام نسرین جون❤بیشتر شده چون سطح پروژسترون خونت به بالاترین حدش رسیده و از یه جایی که کمتر میشه سردرت هم بهتر میشه...انشاالله تا دو سه هفته دیگه بهتر میشی منم سرمو میبینم یه چند ساعت آروم میشد دوباره شروع میشد و تا قرص نمی خوردم ولم نمیکرد...

خب این خوب نیست که سردردت وابسته به بالا آوردنته نسرین جان چون هی عادت میکنی بهش ، تا بالا نیاری سردردت خوب نمیشه نمیدونم چطور توضیح بدم که متوجه بشی

چون خودم تو شرایط تو بودم درکت میکنم ببخشید اینو میگم یه مدت ازبس سردرد میشدم انگشتمو میذاشتم تو گلوم بالا بیارم تا سردردم آرومشه این شد انگار یه جور عادت برا بدنم یعنی تا بالا نیاری سردردم هست😟

بعد چند روز ولش کردم گفتم با قرص خوبشم بهتر از این روشه...

به نظرم تو هم سعی کن یه چند بار با قرص و بستن سرت سردرد تو از بین ببری تا کم کم بهترشی...

قرص اونقدرام که بچه ها روش حساسن بد نیست من که یه دوره برا سردردا و یه سری هم بخاطر تب و لرزای شبانم که اونم بخاطر بارداریم بود مصرف کردم ، استا ساده خداروشکر مزیتش بیشتر از مضراتش هست نگران نباش😊🌹