2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
سلام دوستان من سونو شدم آن تی هر دو قل بالا 3.7 هست  البته گفت ورم داره و چین و چون ای وی آفی ...

سلام عزیزم به سلامتی انشاالله، خداحفظشون کنه،ببخشیدمن دررابطه باعددان تی زیاداطلاعات ندارم،ولی اگه خدایی نکرده عددش خوب نباشه میگن احتمال خطاش خیلی زیاده مخصوصابرای دوقلوها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من رفتم سونو جنین تشکیل نشده بود دکتر گفت داروهاتو قطع کن یه هفته وایسا ببین ساک ...

سلام‌عزیزم‌خیلی ناراحت شدم.. ایشالا خدا جوری واست جبران‌کنه که این‌سختیا از یادت بره و الهی که بزودی و براحتی خودت طبیعی باردار شی بحق‌ این‌ روزای عزیز🤲 

سلام اکرم جان  پنج شهریور باید آمینو بشم  برام دعا کنید  دکتر گفت احتمال کم شدن هس ...

سلام عزیزم خدا گل پسرات تا چندماه دیگه صحیح و سالم میزاره تو بغلت اصلا غصه نخورا ،این ازمایشا همشون خطا دارن و فقط تودل مادرا و خالی میکنن مثلا جاریم خواهرشوهرم همشون تو غربالگریاشون زده بودن ریسک سندروم داوون ینی این بیچاره تواون دوسه هفته مردن و زنده شدن الان بچه هاشون سالمه سالم

سلام دوستان  من رفتم سونو جنین تشکیل نشده بود دکتر گفت داروهاتو قطع کن یه هفته وایسا ببین ساک ...

سلام عزیزم انشالله که به زودی خدا دامنتو سبز کنه و بچه سالم و صالح نصیبت کنه الهی آمین

خواهش میکنم❤ نه من اصلا منظورم این نیست که پس مشکل از شماست منظورم اینه که روال همه دکترا و مراکز ن ...

قربونت عزیزم

فعلا دوتا دکتر رفتم هردو گفتن دوماه دیگه که یسال میشه صبر کنم تا بعدش برام عکس رنگی بنویسن فعلا دوماهه قرص میخورم امپول میزنم این ماه یکی از دکترام برا شوهرم ال کارنتین نوشته با زینک پلاس و یه دارو برا عفونت شبا هم فولیک اسید میخوریم 

دقیقا حرف شمارو چندجا شنیدم که روی مورفولوژی تاثیر نداره ولی خدابزرگه ماهم امیدوار

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه
بارداری اولم با میکرو که پسرم پارسال بدنیا اومد... الان دومی و باردارم که طبیعیِ...

اخی عزیزم ان شاالله هردو تا بچتون سلامت باشن خدا حفظشون کنه 😍

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه
قربونت عزیزم فعلا دوتا دکتر رفتم هردو گفتن دوماه دیگه که یسال میشه صبر کنم تا بعدش برام عکس رنگی بن ...

برا شوهرت تاحالا فرتیل اید یا فرتیل من گرفتی ؟ برای شوهر من خوب جواب داد . مورفو یه دونه رفت بالا . ولی حرکت و تعدا دوبرابر شد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت برم عزیزم❤  پس بالاخره حسش کردی هرچند کوچولو😊 انشاالله از هفته دیگه واضح و قشنگ حسش می ...

آره در حد مثلا دو سه تا ضربه خیلییی ریز سمت چپ زیر دلم، نگران بودم که چرا به روز حس میکنم دو سه روز حس نمیکنم. توکل بر خدا ان شاالله همه به سلامت این دوران رو بگذرونن 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم