2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام دوستان روز پنج انتقالم هست بد جور از دیروز روز چهار انتقال سرماخوردم و هی سرفه و عطسه. به نظرتو ...

سلام دوستم منو شما باهم انتقال دادیم منم روز پنجم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم همش با خودم میگم تا آخرش چجوری میشم دیگه 🤣🤪

حالا من وزن اضافه نکردم سه نفر تو فامیل حامله ان اونا خیلی چاق شدن من اصلا برا همین شکم من ب چشمشون نمیاد 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام هیوا جان خوبی گلم  مگه قرار بود علائم داشته باشی که تا بره یا بیاد؟؟  اون علائم تما ...

سلام عزیزم 

انشاءالله که بشه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
حالا من وزن اضافه نکردم سه نفر تو فامیل حامله ان اونا خیلی چاق شدن من اصلا برا همین شکم من ب چشمشون ...

خب خدا رو شکر هرچی کمتر تو چشم باشی بهتره 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خب خدا رو شکر هرچی کمتر تو چشم باشی بهتره 🥰

اره اینجوری دیر میفهمن دو قلوعه کاش تا زایمان نفهمن  انقدر خوشحال شدم چنتا حامله تو فامیل بود 😅

اره اینجوری دیر میفهمن دو قلوعه کاش تا زایمان نفهمن  انقدر خوشحال شدم چنتا حامله تو فامیل بود  ...

عزیزمممم، ان شاالله همیشه در پناه خدا سالم و خوشبخت باشید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
لانه گزینی کی اتفاق میفته انقد فک کردم و تحقیق کردم دارم دیوونه میشم

عزیزم استرس الان برات سمه برای چی درگیر میشی حدود روزه هفتم هشتم حالا برا بعضی ها ممکنه زودتر برا بعضی ها هم دیر اتفاق بیوفته سعی کن سره خودتو گرم کنی تا روز ازمایش 

عزیزم استرس الان برات سمه برای چی درگیر میشی حدود روزه هفتم هشتم حالا برا بعضی ها ممکنه زودتر برا بع ...

واقعا من فک میکردم روز ۲یا۳ این اتفاق میفته و کلا حالم تو این دوروز بد بود 

واقعا من فک میکردم روز ۲یا۳ این اتفاق میفته و کلا حالم تو این دوروز بد بود 

نه عزیزم سعی کن فکر نکنی درگیرش نباشی تا یهو سورپرایز شی