2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
ینی من امروز مردم از هفت صبه رفتیم بیرون اول دکتر و بعد بیمه بعد رفتم دنبال سرمم کلی اونجا معطل شدیم ...

الهی عزیزمممم، آره یه دکتر میری میای قشنگ یه روز وقت آدم میره، سریع یچیز بخور ضعف نکنی عزیزم. ارزشش رو داره عوضش ، آخرش شیرینه 🥰🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟سال ۹۹ انتقال جنین داشتم گفتن پنج روزس.پنج شنبه رفتم پیش دکتر خودم ویزیت شدم .نگاه پروندم کرد گفت جنینت بی کیفیت بوده.در اوردن پنج روزه بشه به چهار روز هم نرسیدن مثل جنین سه روزه بودن .خیلی ناراحت شدم.دکتر گفت چون شوهرت اسپرمش ضعیفه جنینات بی کیفیت شدن فقط سه تا گرید AوBدارم .سه تایی دیگه هم درجه ۲ دارم.اصرار کردم ازمایش ایمنی و انعقادی هم نوشت برام انجام دادم ۲۷ اماده میشه جوابش

الهی عزیزمممم، آره یه دکتر میری میای قشنگ یه روز وقت آدم میره، سریع یچیز بخور ضعف نکنی عزیزم. ارزشش ...

اره بخدا نه این سرمه خیلی وقتمون و گرفت کار دکترم که تا یازده تموم شده بود یسری دیگه بزنم اخر سه ماه انشاالله تموم میشه ،میگم بنظرت کرم برات ترک پوست و از کی شروع کنم به زدن؟

مرسسی عزیزدلم❤️فقط دکترت باید نسخه الکترونیکی برات صادر کنه ها بانیخه کاغذی نمیدن البته بیشتر جاها ا ...

بله نسخه الکترونیکی دارم بردم بیمه تایید کرد رفتم داروخونه گفت با بیمه شش و نیم میلیون میشه🥺🥺

@tamana366     عزیزم به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم خیلی زود به خواسته قلبیت برس ...

ای جاااانممم..چقددد ذوق کردم دوستممم..قبول باشه انشالله خدا حاجت دلتو بده مهربونمممم 😍😍🤗🤗🤗💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اره بخدا نه این سرمه خیلی وقتمون و گرفت کار دکترم که تا یازده تموم شده بود یسری دیگه بزنم اخر سه ماه ...

ان شاالله عزیزم 🤲

نمی‌دونم والا اگر فکر میکنی پوستت استعداد ترک خوردن داره از همین الان بزن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان چله سوره حدید برداشتم به نیت برآورده شدن خواسته قلبی هر کدوم از عزیزان حاضردراینجا.درصور ...

حاجت روا بشی عزیزم خدا قبول کنه نذرتو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله نسخه الکترونیکی دارم بردم بیمه تایید کرد رفتم داروخونه گفت با بیمه شش و نیم میلیون میشه🥺🥺

خصوصیا همینن دیگه رو هوا قیمت میدن هرکی هرچی بگس کدوم سمتی احتمال زیاد ۲۹فروردینم داشته باشه میدون حر باز ببین کدوم نزدیکته برو همونجا ولی اگه بری فروردین بهتره چون بیماریای خاص اذیتمون کرد کارت ملیمو گرفت گفت باید پوکه سرمارو بیاری من رفتم زدم دوباره پوکرو بردم دادم کارتمو گرفتم ولی ماه پیش از فروردین گرفتم کار نداشتن باهام .بیمه نگفت برای سری بعد پوکرو بیار؟