2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
💚💚💚💚 بچه ها يكى تون زحمت بكشيد اسم بچه هايى ك انتقال داديد و يا تو سيكل انتقال هستيد رو بگيد من ...

سلام دوستان

اينو كسى نتونست براى من ليست كنه؟؟ اخه من اينقدر فراموشكار شدم ك نميدونم كيا انتقال دادن و كيا تو سيكل هستن

بجز ى سرى ها ك قديمى تر بودن و فعاليتشون از قبل بوده اينجا

پس من ب نيت اونهايى ك پست رو لايكش كردن ادامه ميدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان اينو كسى نتونست براى من ليست كنه؟؟ اخه من اينقدر فراموشكار شدم ك نميدونم كيا انتقال داد ...

سلام فریناز جان خوبی گلم 

انشالله عزاداری هات قبول درگاه حق باشه و التماس دعا دوست خوبم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه عزیزانم مامانای قشنگم.دخترای گلم.سحرجونا.فاطمه گلی.لیلا عزیزم.اکرم جونم.آلا جون.زهرا.سمیرا شوره خانم .رقیه باجی..چیکا ننه  جون.هاجرخانم.وهمه عزیزانم وهمه باجی ها باشووا دولانیم. ببخشید اسم همتون یادم نبود.همتون یاد میکنم..به دعوت امام رئوف بعد ازچندسال راهی مشهدالرضا شدم نایب الزیاره همه عزیزانم هستم.الهی که به حق جوادالائمه به زودی حاجت روا شین خیلی دعاتون کردم.ان شاءالله این شبای محرم خدا خودش نظرکنه به هممون.دوستون دارم میخواستم بگم فراموشتون نمیکنم دعا گوی تک تکتون هستم.زینب

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام فریناز جان خوبی گلم  انشالله عزاداری هات قبول درگاه حق باشه و التماس دعا دوست خوبم

سلام نسرين عزيزم

فداتشم عزيزم ازشما قبول باشه ان شاالله

خدا و ائمه اطهار پشت و پناه خودت و تو دلى هات و خانواده ت💚💚

التماس دعا😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به همه عزیزانم مامانای قشنگم.دخترای گلم.سحرجونا.فاطمه گلی.لیلا عزیزم.اکرم جونم.آلا جون.زهرا.سمی ...

مرسی عزیزم خیلی مهربونی و دل گنده ای داری ان شاالله که خوده امام رضا حاجتت و میده برا پسرت خواهر یا برادر میاری من سری اخر با شوهرم ک رفتیم گفتیم دونفره اومدیم سری بعد سه نفره میایم ک خدا حال دو برابری داد چار نفره برمیگردیم 

ان شاالله که تو هم سری بعد چهار نفره یا حتی پنج نفره میری پابوس آقا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام به همه عزیزانم مامانای قشنگم.دخترای گلم.سحرجونا.فاطمه گلی.لیلا عزیزم.اکرم جونم.آلا جون.زهرا.سمی ...

اخى عزيزم چقدر خوب😍💚 زيارتتون قبول

ان شاالله دست پ برگردى از پيش آقا

التماس دعا عزيزدلم🙏💚

سلام شما مشکل اسپرم بود ک قبلا میکرو کردین یا نه ما مشکل اسپرم داشتیم بعد انتقال منفیم طبیعی باردار ...

سلام من خودم تنبلی تخمدان دارم ، همسرم هم مشکلش مورفولوژی ۲٪سالم و کم تحرکی اسپرم داشت...

عزیزم این مشکل تشکیل نشدن قلب ممکنه برای هرکسی پیش بیاد حتی کسانی که سالمن و به راحتی باردار میشن من تو دور و وریام دیدم کسانی که ماه اول اقدام باردار شدن اما قلب بچه تشکیل نشد...

پس خیلی ربطی نداره به اینکه طرف مشکل داشته باشه یا سالم باشه ،، شمام بد به دلت راه نده انشاالله همه چی برات به خوبی پیش میره و قلبش و میبینی که مث ساعت میزنه توکلت به خدا باشه...

سلام قربونت برم مرسی ازت گلم اره خدا بهالاخره به منم نظر کردم عزیزم دوقلو پسر باردار شدم الان ۳۱ ...

من ۳۲هفته و ۲روز هستم‌امروز‌رفتم‌سونو‌ آب دور جنین کم‌شده بود ۹ و‌اینکه بچه وزتش پایین بود ۱/۸۱۰ اعصابم ریخته بهم نمیدونم‌چیکار کنم از طرفی دیابت فشار واقعا میترسم

ممنون عزیزم خدا گل پسرای تو رو هم حفظ کنه  راستی پسرت راه میره چند ماهگیش راه افتاد؟

قربونت برم❤

بچه من حدودا دو سه هفتس راه میره البته هنوزم موقع راه رفتن سریع میفته و با احتیاط راه میره تو خونه

پسر شما چند ماهگی راه افتاد؟؟؟

سلام به همه دوستان عزیزم  ازتون یه خواهشی داشتم ممنون میشم تو‌ این شبای عزیز منه‌حقیر‌رو واسه لحظه ایی دعا کنین به اندازه تمام‌دنیا دلم گرفته 😭امروز با تمام‌وجودم‌درماندگی رو‌حس کردم 😭😭😭بعد ۴سال تلاش‌ سقط های مکرر حالا که ۳۲هفته شدم دیابت و‌فشار و‌دفع پروتئین و‌کم‌شدن‌مایع جنین دیگه تحمل ندارم حالا که با هزار امیدو‌زحمت اینجا رسیدم اینم‌از دست بدم واسم‌دعا کنین این چند هفته بگذره و دخترم و‌ سلامت بغل کنم.

سلام به همه دوستان عزیزم  ازتون یه خواهشی داشتم ممنون میشم تو‌ این شبای عزیز منه‌حقیر‌رو واسه ل ...

عزمزمم لایق باشم من برات دعا میکنم در جوار امام رئوف ان شاءالله  این هفته های آخر به سلامتی بگذرونی.خیلی التماس دعا دارم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام هاجر جان  علائم خوبی داری به فا ل نیک بگیر خیلی ها پادرد و سردرد داشتیم و سرد بودن پا و م ...

قربون دل مهربونت برم من.. انشالله خدا اززبونت بشنوه 

الهی تو دلیاتم به سلامت بیان بغلت و مست بوی نازشون میشی 😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕