2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045782 بازدید | 684484 پست

عزیزان آمپول دور ناف هم نیاز به آموزش داره ؟ خطرناک نیست که توى بافت هاى دیگه شکم مثل روده و ..  غیره فرو بره . من جلو جلو قبل از اینکه دارو ها رو بگیرم، از تجربه‌ شما عزیزانم دارم استفاده مىکنم . مرسى از پاسختون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتی اولین باره؟ 

ببخشین این سوالو میپرسم شرمنده  میگم دکتر میگه اصلا نباید یبوست بگیری و زور بزنی و برای این کارم شربت ملین هم داده که راحت باشیم ولی خب از اون طرف هم شربت ملین که استفاده میکنیم ببخشین تو دلم میپیچه بهم و دل پیچه میگیرم و روده و معده ام صدا میکنن و اسهال میگیرم میگم خب همین هم بد نیست؟؟؟؟ این حرکات روده ای و.....

ببخشین این سوالو میپرسم شرمنده  میگم دکتر میگه اصلا نباید یبوست بگیری و زور بزنی و برای این کار ...

الآن فصل انجیر و آلو هست روزی سه تا دونه انجیر و ی دونه آلو بخور اصلا نه یبوست می‌گیری نه دل درد

بله اولین بارمه میگم من نمیخوابم خیلی همش میرم تو سالن ولی راه میرم نه اینکه کاری کنم یا بصورت کج رو ...

منم نمی‌خوابم توی طول روز، راه میرم اما نه زیاد، لازم نیست بخوابی، فقط دوش آب ولرم رو به سرد بگیر کلا، خودتو با آب خنک بشور، مایعات زیاد بخور و راحت بشین، لم بده پاتو دراز کن

دوستان بهترین مارک بی بی چک چیه؟؟؟؟؟ 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
منم نمی‌خوابم توی طول روز، راه میرم اما نه زیاد، لازم نیست بخوابی، فقط دوش آب ولرم رو به سرد بگیر کل ...

من که تا میرم دستمو بشورم تو دستشویی آب پاشیده میشه به شلوار و بلوزم  شلوارم خیس میشه درش نمیارم  دوش هم فقط یه بار دیروز گرفتم  بسکه موهام کیلویی میریخت تا چرب میشه میریزه 

ببخشین این سوالو میپرسم شرمنده  میگم دکتر میگه اصلا نباید یبوست بگیری و زور بزنی و برای این کار ...

عزیزم ملین چرا میوه های تابستون همشون شکم و راه میندازن منکه مشکل یبوست دارم ملین نمیخورم بامیوه مشکلم حل میشه