2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دست خودم نیست استرس دارم  یه راه حلی چیزی ندارید که این استرس لنتی کمتر بشه  قرصی ...

من که رفته بودم سونو آخری رو بدم یه دختر کوچیک بود بخدا ۲۲ساله بهد گفت یه بار خارج رحمی داشتم و حالا با آی وی اف باردار بود بعد میگفت خیلی استرس داشتم قرص میخورد  ولی با اونهمه استرس که باردار شده بود  انگاری خدا بخااد میشه 

اره عزیزم با پرواز میرم دیگه همین یه باره میخوام پیش خودش برم خیالم راحت بشه هم اینکه داروهامو تنظ ...

میشه از علایمت بعد از انتقال بگی…

تغذیت

بعد یه چیزی من یکم یبوست گرفتم 

ایرادی نداره سر دستشویی فرنگی یکم فشار بیاد بهم؟؟

وییی خداروشکر فکرکردم چیزی شده 😅اخه ماهم دوره ندیدیم.. شوهر خواهرم پرسنل بیمارستانه که به شوهرم یاد ...

اينجور بزنى بهتره بالاخره باسن ها استراحت ميبينن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربون محبتت ان شاالله عزیزم 😍😍صد البته که اول صحیح و سلامتیش مهمه بعد هم اون جنسی که دوست داشته با ...

ان شاالله به زودى مادر بشى و همونى ك ميخواى بشه💖💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

هيواجان اون چيزى ك تو ديدى لخته خون توى رحم بوده ك حالا دفع شده و ممكنه بيشتر از اينا ببينى و حتى لك لانه گزينى

جنين ك الكى نيست ك روز اول دفع بشه اونم با چشم غير مصلح ببينى🤪

فقط خواهش ميكنم اين فكر و خيالهاى الكى رو دور بريز و خودتو سرگرم كتاب و فيلم و دعا كن ان شاالله روزهات ميگذره و دوهفته ديگه خوش خبر بياى پيشمون

استرس سمه سمممم

ماهی پرورشی مشکلی نداره عزيزم ولی هفته دو تکه اندازه کف دست مجازی ماهی قزل و سالمون

ماهی کلیکا برام اوردن یک نوع دیگه هم هست اسمش نمیدونم چیه

اما درکل هفته ای دوتکه ای کوچک اشکال نداره درسته

عزیزدلم ایشالا که به حق امام حسین خبر مثبت شدنت رو‌بدی دلمون رو شاد کنی مطمین باش که جواب میگیری&nbs ...

پشمالو الان رفتم تا‌پیکاتو خوندم

چجالب که منم هر ۶ بار منفیم با نقاب بودم😭و الانم مثل شما زیر نظر علیرضایی هستم

راستی الان دوقلو بارداری؟؟

ماهی کلیکا برام اوردن یک نوع دیگه هم هست اسمش نمیدونم چیه اما درکل هفته ای دوتکه ای کوچک اشکال ندار ...

ملیکا ماهی دریایی که میگن بهتر نخورید چون جیوه داره 

بهتر رعایت کنی ماهی دریایی نخوری 

منظورم دو تکه ماهی پرورشی بود دوست خوبم 

پشمالو الان رفتم تا‌پیکاتو خوندم چجالب که منم هر ۶ بار منفیم با نقاب بودم😭و الانم مثل شما زیر نظر ...

نقاب واقعا دکتر خوبی نیست … منو بدون هیچ بررسی فرستاد پانکچر فقط یه آزمایش داغون از همسرم داشتم گفت دیگه همینه .. دارو پانکچر برام نوشت منم خوشحال ازینکه زود رفتم پانکچر داروهامو شروع کردم هربار میرفتم انتقال هربار منفی .. حتی دی اف ای هم بررسی نکرد برا همسرم 

من دوتا انتقال دادم ولی سونو ساک زفتم یه دونه بود 😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..