2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها سلام همین الان شیاف گذاشتم ی چیز سیاه ازم خارج شد ممکنه جنین باشه خیلی ناراحتم اخه چرا اینطور ...

اخه چرا باید جنینت دربیاد عزیزم.. سیاه یا مثه خونه؟؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
اخه چرا باید جنینت دربیاد عزیزم.. سیاه یا مثه خونه؟؟

ی چیز سیاه ک داره مث ترشو زمان تخمک گذاری هست کش میاد عین همونه سیاهه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام همین الان شیاف گذاشتم ی چیز سیاه ازم خارج شد ممکنه جنین باشه خیلی ناراحتم اخه چرا اینطور ...

مگه چقدشه حالا جنین که بخواد سیاه هم بشه..نگران نباش گلم احتمالا خونی مونده.بعد انتقال منم خون دیدم که گفتن طبیعیه 

خودتو نگران نکن استراحت کن اروم هم بخواب

ی چیز سیاه ک داره مث ترشو زمان تخمک گذاری هست کش میاد عین همونه سیاهه 

باور کن چیز نگران کننده ای نیس.. اروم باش بخاطر انتقاله که اینجور شدی 

مگه چقدشه حالا جنین که بخواد سیاه هم بشه..نگران نباش گلم احتمالا خونی مونده.بعد انتقال منم خون دیدم ...

عزیزم بچه ها خونه دیدن مال من خودن نبود ی چیز سیاه بود تازه الانم داره ازم میادچیکار کنم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
باور کن چیز نگران کننده ای نیس.. اروم باش بخاطر انتقاله که اینجور شدی 

چی بگم عزیزم برام دغا کن نباشه 

سلام عزیزم جنین که سیاه نیست احتمالا خون مونده بود تو واژن یا رحمت برا زمان انتقاله الان ازت خارج شد همراه با شیاف نگران نباش اصلا...

چی بگم عزیزم برام دغا کن نباشه 

انشالله که چیزی نیس عزیزم فقط ارام باش..به فکر دوهفته دیگه باش که ازمایش میدی و میبینی مامان شدی الهی بحق علی اصغر 

سلام عزیزم جنین که سیاه نیست احتمالا خون مونده بود تو واژن یا رحمت برا زمان انتقاله الان ازت خارج شد ...

چی بگم گلم توکل بخدا من همین ی دونه رو دارم کل امیدم همینه انشاءالله که همینطور باشه 

انشالله که چیزی نیس عزیزم فقط ارام باش..به فکر دوهفته دیگه باش که ازمایش میدی و میبینی مامان شدی اله ...

توکل بخدا گلم انشاءالله که نباشه خدا خودش کمک کنه 

سلام بچه ها من ۹ هفتم هستش ،ازمایش اول بارداری قند ناشتام ۱۰۷،خطرناکه بچه ها ؟چیکار کنم؟تیروییدم ۲/۷ ...

سلام یکم بالاست قندت که باید رعایت و پرهیز غذایی داشته باشی اینجا چندتا از بچه ها قند بارداری دارن مث شما و با پرهیز غذایی و بدون دارو کنترلش کردن مث کاربر هانیل & آریل عزیز یا معجزه جان...

بنظرم اون میتونه بهت بگه چیا بخوری یا چیارو نخوری

ولی من یادمه میگفتن برنج باید کمشه، نون جو باید خورد،ماکارانی و سیب زمینی کلا حذفشه، شیرینی جات و قندای مصنوعی کلا حذف،انواع میوه های زرد و هندوانه حذف...میوه های دیگه هم هر کدوم یه دونه فقط بخور...خرما تا روزی ۴ تا مجازی بخوری جای قند...

فعلا همینا یادمه

تیروئیدتم خوبه عددش فقط اگه با قرص اینقدره هرماه برو آز بده تا ببینی بالاتر از ۳ نشه اما اگه قرص مصرف نمیکنی کلا،، لازم نیست هرماه بری آزمایش...

الهی عزیزممممم، میفهمم بخدا، واقعا سخته. چاره چیه سخت تر از اینا هم به جون می‌خریم 🥰

هانیل جون من ۹ هفتمه،ازمایش دادم قند ناشتام ۱۰۷ بود چیکار کنم خیلی نگرانم مشکلی پیش نیاد

ب نظرت منم ب دکترم بگم ؟

بگو ضرر نداره یجور پیشگیریه به نظر من. چون دکترم میگفت سرویکس قابل پیش بینی نیست مخصوصا تو‌دوقلویی خدایی نکرده هفته هات بره بالا و اتفاقی بیوفته کاریش نمیشه کرد سرکلاژ تا هفته ۱۶ انجام میشه بعدش پساری و اینا هستش که مثل سرکلاژ محکم نیستن

خداياشكرت....❤️