2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم یه سوال دارم شما الان علائم داری ? 

درد سینه ام میره میاد مثلا دست میزنم درد میکنه 

دل و کمرمم درد میکنه اما میره میاد مثل حالت پریود

یکی دوبارم سرگیجه داشتم و سر معدم میسوزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم مام پیش اون رفتم.خیلی باحاله و دقیق وصبور برای من سه بار سونو کرد تکان نمی‌خورد که

اره خیلی دکتر خوبی بود انرژی مثبت بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام عزیزان هستید سوالی دارم ذهنمو مشغول کرده بالا آوردن برای جنین ضرری نداره؟؟ من حالم خیلی خرابه هیچی تو معدم نمیمونه 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها بیاین کمک کنین من با اتوبوس میخوام برم البته دوتا صندلی میگیرم دراز بکشم 10ساعت راهه تا اونجا ...

ببين اصلا با اتوبوس نرو 

همون قطار هم ريسكه

اگه ميتونى با پرواز برو چون حداقلش تكون تكون ندارى و مسيرتم كوتاه ميشه

روزهاى اول خيلى مهمه

اگر هم شرايطش نيست ى هفته بمون بعد برو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اکرم جان لیزر و باید بعد شیردهی بری توی شیردهی نمیشه لیزر کرد برا بچه ها مضره😊

مرسی عزیزم اگه بخوامم اون موقع نمیشه فک کنم وقت سر خاروندن ندارم ان شاالله از اب و گل در بیان زی  زی جان میگم دوتاهستن میتونم بهشون شیر با شیر خشک بدم ؟

بچه ها من چند روزه درد زیر دل داشتم هر از گاهی امشب خیلی زیاد شده دردش میترسم. اخه از چیه ینی؟

ددقیقا زیر خط بخیه اس . این بخیه هم برا سال ۹۶ هس ک مجبور شدم بخلطر خارج رحمی عمل کنم. ینی ممکنه برا اون مشکلی پیش اومده باشه؟ از ی طرفم تنهام بیشتر نگرانم ک یهو اورژانسی مشکلی پیش نیاد😰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
درد سینه ام میره میاد مثلا دست میزنم درد میکنه  دل و کمرمم درد میکنه اما میره میاد مثل حالت پر ...

منم زیاد علائم ندارم درد سینه ام که سه روز کامل رفته  فقط ببخشید دو شب اخر شب معده ام انگار پر از گاز شدید میشه یکمم بعضی وقتا زیر شکمم تیر میکشه

سلام بچه ها  من امروز بتا دادم مجدد  ۳۳۴ بود شده ۷۳۴

خدا رو شکر عزیزم خدا حفظش کنه برات نگران نباش دیگه ان شاالله تا نهم هم بالای ۱۵۰۰میشه میری ساک بارداری رو میبینی خیالت راحت میشه ♥️

بچه ها من چند روزه درد زیر دل داشتم هر از گاهی امشب خیلی زیاد شده دردش میترسم. اخه از چیه ینی؟ ددقی ...

الان دارو مصرف میکنی ؟داروی هورمونی شماره دکترت و نداری سوال بپرسی ؟

سلام عزیزان هستید سوالی دارم ذهنمو مشغول کرده بالا آوردن برای جنین ضرری نداره؟؟ من حالم خیلی خرابه ه ...

همه ی ما بالا اوردیم عزیزم خدا رو شکر مشکلی هم پیش نیومده برو دکتر بهت دارو بده من دمیترون میخورم حالم بهتره  سیرابی لیمو بو کن یا ابش و بگیر با آب قاطی کن بخور بستنی ببین میخوری بهتری یا نه نون خشکه کشک بذار دمه دستت بخور گشنه نمون من گشنه میمونم بیشتر بالا میارم 

الان دارو مصرف میکنی ؟داروی هورمونی شماره دکترت و نداری سوال بپرسی ؟

نه فقط شماره ماما مرکز رو دارم.

دارو dhea و ویتامین دی و asa میخورم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱