2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
نه عزیزم فقط دو تا شیاف داشتم، شرایط بدن هر کسی متفاوته داروهای هر کسی هم با توجه به شرایط همون شخص ...

عزیزم ممنون خیالمو راحت کردی 😍😍😘😘

الان بارداری؟

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی می دونه قرص آووبست و فرتیل آید تا چندم پریودی بخورم امروز بیستم پریودیمه قطع کنم ؟با ...

والله من از ۴۰ روز قبل تخمک کشی ا میخوردم تا تخمک کشیم قطع نمیکردم باز دوستانم نظرشونو بگن

این که میگی چی هست ؟؟ 😐😐

والا نمیدونم تو آنونالی هیچی ندیده دیروز دکترم تو مطبش سونو کرد  گف باند آمنیوتیک هس هر چیم پرسیدم اطلاعاتی نداد گف دوهفته بعد بیا دوباره کنترل 

اینجا خیلیا گفتن رفع میشه ولی خیلی میترسم خیییلی اذیت شدم سر این بارداریم 

تو گوگلم میترسم بزنم بیشتر نگران بشم خواستم ببینم کسی اینجا تجربه ای داره

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
والا نمیدونم تو آنونالی هیچی ندیده دیروز دکترم تو مطبش سونو کرد  گف باند آمنیوتیک هس هر چیم پرس ...

والا من اصلا تا حالا نشنیده بودم، اگر چیز مهم یا خدای نکرده خطرناکی بود حتما دکترت می‌گفت که پیگیری کنی، یسری چیزا هست که به مرور خودش برطرف میشه، دیروز وقتی توی آنومالی ندیده پس حتما خودش برطرف شده دیگه.

راستی زود نبود برای آنومالی؟ فکر کنم معمولا ۱۸ هفته میرن 🤔🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خانما انشالله خودتون و نینیاتون خوب باشین و انشالله قسمت همه منتظرا این خوشحالی و تست مثبتا

من امروز لکه بینی دارم  وکمر درد شدید  داروهای انتقالمو الان شروع نکنم  یعنی این لکه بینی جزو پریود نیست؟؟

اولین باره لکه بینی دارم

سلام خانما انشالله خودتون و نینیاتون خوب باشین و انشالله قسمت همه منتظرا این خوشحالی و تست مثبتا من ...

سلام عزیزم، نه لکه بینی حساب نمیشه هر زمان خونریزی واضح داشتی اون موقع میشه روز اول پریودت.

والا من اصلا تا حالا نشنیده بودم، اگر چیز مهم یا خدای نکرده خطرناکی بود حتما دکترت می‌گفت که پیگیری ...

نه میگم تو آنومالی۱۳هفته دکتر ندیده ولی دیروز که دکتر بودم دکتر خودش سونو کرد گف

توروخدا واسم دعا کنین خیلی داغونم واقعا اگه اینم سقط بشه بخدا دیگه میمیرم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
نه میگم تو آنومالی۱۳هفته دکتر ندیده ولی دیروز که دکتر بودم دکتر خودش سونو کرد گف توروخدا واسم دعا ک ...

آهان سونوی ان تی منظورته.

نگران نباش گلم الان رفتم گوگل خوندم، باعث سقط که نمیشه اصلا دور از جونتون. یا دکترت اشتباه دیده یا اگرم درست دیده باشه دو‌ حالت داره، یکی اینکه با جنین کاری نداره اصلا یا اینکه با عمل بر میدارن، انگار یسری طناب مانند از دیواره کیسه آب آویزون میشه همین. حالا به نظرم شما یه سونو بیرون برو ، مام بودی شما؟

سلام دوستان من جای امپولا پروژستروژن خیلی درد میکرد که روز انتقال به دکتر گفتم بجاش شیاف وقرص دوفاست ...

عزيزم دارویی که براتون نوشتن رو استفاده کنید 

نگران نباشید دوستان اینجا قرص شیاف داشتن مثل شما