2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
موز چرا؟ چون گرمه؟

عزیزم بیشتر بخاطر خاصیت یبوست آوریش گفتن نخورید زیاد چون آمپول و شیاف پروژسترون خودش باعث ایجاد یبوست میشه دیگه موزم بخوری بدتر وگرنه موز اونقدر گرم نیست که بگن اصلا نخور حتی قاعده آورها هم اگه در حد کم و معمولی مصرفشه عیب نداره چه برسه موز...

سلام دوستان من امروز ی چند ساعتی هسن واژنم خیلی خارش میده قبلا هم اینطوری شدم ولی پماد کلوتریمازول م ...

شیاف داری عزيزم؟؟ 

اگه آره از امروز رکتال بزار 

تا خارشت برطرف بشه آره استفاده کن تا قبل انتقال خارش رفع بشه 

شیاف اصلا واژینال بزن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیاف داری عزيزم؟؟  اگه آره از امروز رکتال بزار  تا خارشت برطرف بشه آره استفاده کن تا قبل ...

اره عزیزم شیاف دارم واژینال هم گذاشتم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
شاید بخاطر گرمیشه.. واسه من نوشته منم نخوردم ولی بقیه میوه های تابستون همشو میخورم 😅😅😅😅

بخاطر تشدید کردن یبوست در دوران انتقال و بارداریه که میگن نخور چون کلا ماها بخاطر وجود پروژسترون تو خونمون به قدر کافی یبس میشیم،،  بخصوص اون اوایل که باید آمپول و شیاف هم استفاده بشه....

سلام😭😭😭 گفت تجربه سقط داری گفتم چطور گفت رشد بتات کمه😔 زود بیا سونو اگه چیز نامعقول بود بفهمی ...

ببین اینا همینجوری بیشعور تشریف دارن...حالا جالبه من زنگ زدم بتای اول و دومم و گفتم من و یه جور دیگه ترسوندن که وااای چرا انقدر بتای دوما زیاد رفته بالا خیلی عجیبه حتما برو سونوگرافی ببین خارج رحمی نباشه و از چرت و پرتا

ازبس خرن نگفتن خب شاید من بارداریم چند قلوئیه که انقدر زیاد رفته بالا انگار اولین باره همچین موردی میبینن...کلی نگرانم کردن😒😒

اصلا بد به دلت راه نده انشاالله میری سونو خاطرت جمع میشه که همه چی عالیه☺🙏

سلام بچه ها شما شیاف پرژسترونی که استفاده مبکنبد چه مارکیه ایرانی یا خارجی 

من رفتم دکتر بهم پرژسترون داد دو تا و شیاف روز یکی 

و اینکه شما روزی چند تا امپول و شیاف استفاده مبکردید زمان انتقالتون 

میشه بیاید بگید ممنون میشم

اها یه سوال دیگم ک دارم کسی بوده زمان انتقال از کرم وازینال برای ضخامت استفاده کنه ایا این کرم رو بعد از انتقال هم استفاده کردید

سلام فرزی جان منم همین موقع شروع کردم و تا هفته ده قطع کردم 

سلام عزیزم

منم امروز نه هفته و سه روزم پس از امروز حتما دوتاش میکنم

(البته دکتری ک پیشش رفتم پنج روز سن جنین رو محاسبه نمیکنه بخاطر همین از نظر اون امروز هشت هفته و شش روزم)

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها شما شیاف پرژسترونی که استفاده مبکنبد چه مارکیه ایرانی یا خارجی  من رفتم دکتر بهم پ ...

بچه ها لطفا اگر امکانشو دارید هرکی خوند پاسخ بده چون برام خیلی مهمه ممنونم ازتون خدا خیرتون بده

عزیزم سعی کن کمتر اضطراب داشته باشی هرچند دست خودتم نیست ولی هم خودت هم بچه گناه دارید... ویارتم تا ...

قربونت عزیزززززم خیلی خیلی ممنون

بخدا هیچ دعایی به اندازه ی دعایی ک برام کردی احتیاج ندارم

امید ب خدا انشالله کاکل زری های خودتم همیشه صحیح و سالم باشن🤗🤗

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم بیشتر بخاطر خاصیت یبوست آوریش گفتن نخورید زیاد چون آمپول و شیاف پروژسترون خودش باعث ایجاد یبوس ...

اها درسته

من ک از دست یبوست کلافه شدم روزانه طالبی میخورم خیلی خوبه

سلام بچه ها شما شیاف پرژسترونی که استفاده مبکنبد چه مارکیه ایرانی یا خارجی  من رفتم دکتر بهم پ ...

سلام

من شیاف نداشتم اصلا، ولی یه بار ب دکتر گفتم برام خارجی بنویس. سیکلوژست ۴۰۰ نوشت