2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
ممنون هانىل جان از توضیحاتت گلم . شىر سویا توى بازار هست ؟ البته من تیروئید کم کار دارم احتمالا برام ...

بله من از سوپر مارکت می‌گرفتم مثل شیر پاکتی هست بسته بندیش طعم های مختلفی هم داره. بله برای تیروئید کم کار خیلی عوارض بدی داره عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاااااا می خواستم یبار دیگه در مورد علائم و ویار و این چیزا بگمممم 😁

من یبار اواسط هفت هفتگی ویارم برای چند روز کااااااملا قطع شد، هم بی میلیم، هم تهوعم، هم درد سینه هممممه چیی، بعد چند روز با شدت بیشتر برگشتن 😐

الآنم تقریبا یک هفته بود درد سینم کااااامل افتاده بود، سینه هام شل شده بود اصلا انگار نه انگار باردارم، هیچی توی شکمم حس نمیکردم، نه دردی نه گرفتگی اصلا کلا انگار باردار نیستم 😁 از دیشب قششششنگ با درد شدید رحم و همینطور درد سینه برگشتن 😅

خواستم بگم اصلا به علائم توجه نکنید، ممکنه قطع و وصل بشن ممکن هم هست که کلا قطع بشن و دیگه برنگردن که فبها 😍

یعنی بارداری هر ثانیه ش با ثانیه قبل فرق می‌کنه 🤭🤭

عزیزم من دیروز این پستت و جواب دادم اما الان که نگاه میکنم میبینم اصلا نیست تو تاپیک انگار ارسال نشد ...

ٱخی عزیزم دو بار جواب دادی ممنونم گلی😘😘😘😘

اره برا منم چیزی نیومده بود

نه تو عادی بودی خیالت راحت علائمم رفته بود کلا دیوانه شده بودم 😄😄😄 اینقدر پکر بودم و دلشوره داشتم شاید تپشمم متاسفانه بخاطر همین بود چون توی سایت مام نوشته بود تپش قلب در باراری بوجود میاد و اگه با درد همراه نباشه اشکال نداره و چندتا علت داره حتی ممکنه بخاطر اضطراب باشه که باید کنترلش کرد!!!

من حاضرم تحمل کنم ولی بی علائم نباشم دیروز اینقدر کسل و سنگین بودم و تهوع داشتم کلی خوشال بودم

خلاصه کلی ممنونم منم کم کم تجربه ام بیشتر میشه نگرانیم از بین میره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه هاااااا می خواستم یبار دیگه در مورد علائم و ویار و این چیزا بگمممم 😁 من یبار اواسط هفت هفتگی و ...

پس یادم باشه قطع و وصل شدن علائمت با منه😂😂🤭

منم نداشتم برگشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها  من امروز یکم اسهال شدم  خطرناکه ؟ چیزای خوبی نخوندم راجبش

سلام 

گوشت کبابی چیزی نخوردی؟

معمولا پروتئین زیاد گوشت باعث اسهال میشه

من اینجوری شدم یه بار

اگه تکرار نشد نگران نباش

بسلامتی انشالله و باهم مامان بشیم 😍😍😍😍😍 منظورت غذاس یا دارو؟؟اگه غذاس که همه چی دارم میخورم 😅 ...

موز چرا؟ چون گرمه؟

پس یادم باشه قطع و وصل شدن علائمت با منه😂😂🤭 منم نداشتم برگشت

آره هی قطع و وصل میشه، من این دفعه بعد یک هفته گفتم خب دیگه سینه دردم تموم شده اما باز برگشت 😅