2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
من دکترم گفت یک هفته مونده به انتقال نداشته باش که خدای نکرده عفونت نگیرم  خیلی ها نداشتن بعضی ...

پس منم نداشته باشم بهتره ممنون گلمبرام دعا کن عزیزم ی دونه جنین بیشتر ندارم ترس اضطراب استرس همه چی قاطی شده نمیدونم از فریز بیرون میاد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
پس منم نداشته باشم بهتره ممنون گلمبرام دعا کن عزیزم ی دونه جنین بیشتر ندارم ترس اضطراب استرس همه چی ...

انشالله که میاد و انتقال میدی عزيزم با همون یکی مامان خانم میشی 

توکل کن به خدا 

امید داشته باش 

مثبت فکر کن و باور داشته باش که مامان میشی 

مثل خیلی ها که با گرید بی سی با یه جنین بار اول مادر شدن 

فقط لطفا استرس نداشته باش چون استرس مانع لانه گزینی میشه 

استراحت کن آب زیاد بخور بعد انتقال سعی کن بیشتر سمت چپ بخوابی 

از توالت فرنگی استفاده کن 

حموم لااقل تا پنج شش روز نرو رفتی هم پنج دقیقه ای بیا بیرون 

انشالله به لطف خدا و دعای خیر دوستان تاپیک مثبت میشی 🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که میاد و انتقال میدی عزيزم با همون یکی مامان خانم میشی  توکل کن به خدا  امید دا ...

ممنون از انژی مثبتت گلم توکل بخدا ان شاءالله که خدا برام بخواد و جواب سختیامو ببینم و برا همه دوستان ان شاءالله مثبت بشن دلشون شاد شه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
زینب جان من روزی دوتا میخورم معده درد دارم سه تا خوردم حالت تهوع داشتم انگار برام سنگین بود

سلا  گلم  خوبی پس همون دوت یا فقط یه دونه بخور حتما بین غذا بخور بیصبرانه بخور با آب فراوان. من خودمم شروع کردم یک هفته ولی انگار دیگه بدنم نمی‌کشه.

معده درد .سردرد شدید هر روز دارم ژلوفن میخورم.

فعلا هیچ دارویی  نمی‌خورم. 

تا برم دکتر.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان خواهر زادم ۶ ماهشه تبش بالاس بیمارستان بستری شده از همگی التماس دعا دارم خدا خیرتون بده  ...

عزیزم ان شاءالله به زودی بهبودی حاصل بشه.

براش حمد میخونم .دعای نور بخونید براش .بسم الله  نور.بسم الله نور علی نور..برای تب.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اي جون دلم😍😍😍 نه من عين ميخ فقط نيگا ميكنم و ميخندم😑🤦🏻‍♀️تازه پسرم ٦ ماهش شده بود مثالاشون شر ...

امان از دست این فامیلای شوهر به عبارت خودمون همون قوم الظالمین😂😂

حالا ببین سر این تو راهیت چه پند و اندرزایی در نظر میگیرن، خدا بداد برسه😉😆

دوستان خواهر زادم ۶ ماهشه تبش بالاس بیمارستان بستری شده از همگی التماس دعا دارم خدا خیرتون بده  ...

ای وای عزیزم، براشون آیت الکرسی می خونم هرچه زودتر سلامتی کاملشون رو بدست بیارن ان شاالله به حق ۶ ماهه کربلا 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم