2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها من امروز صبح انتقال داشتم ناهار خورش کرفس خوردم به نظرتون مشکلی نداره؟

نه ایرادی نداره من‌کلا رژیم غذایی خاصی رو رعایت نکردم همون غذاهای همیشگی‌رو خوردم.‌. فقط تا ۴.۵ روز صبحا شیر و نشاسته رو قاتی میکردم‌میخوردم‌همین‌. راستی سعی کن تو خوردن گرمی‌جات و ادویه زیاده روی نکنی. ایشالا که مثبت میشی به امید خدا

بچه ها بیاین کمک من من دکتر شیاف داده با امپول پرژسترون  شیافو هر چند ساعت یه بار بذارم امپولو ...

سلام دوست خوبم هر 12 ساعت البته اگه یه شیاف با یه آمپول داری 

به نظر من آمپول طول روز بزن شیاف رو شب بزار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بیاین کمک من من دکتر شیاف داده با امپول پرژسترون  شیافو هر چند ساعت یه بار بذارم امپولو ...

صبح روزی که میری انتقال شیاف نزار چون محیط واژن چرب میشه گبعد انتقال اومدی خونه آمپول بزن و شبش شیاف همون روز ساعتش کمی عقب جلو میشه که نگران نباش 

صبح روزی که میری انتقال شیاف نزار چون محیط واژن چرب میشه گبعد انتقال اومدی خونه آمپول بزن و شبش شیاف ...

عزیزم رو شیاق زده مقعدی 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
صبح روزی که میری انتقال شیاف نزار چون محیط واژن چرب میشه گبعد انتقال اومدی خونه آمپول بزن و شبش شیاف ...

ممنون گلم اخه از دکتر نپرسیدم فک کنم گفت هر 12ساعت دوتا شیاف بذار دوتا شیاف داد با روزی یک امپول 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم رو شیاق زده مقعدی 

اصولا شیاف پروژسترون رو واژینال میزاریم برای جذب بهتر 

حالا نمیدونم برای قبل انتقال گفتن مقعدی یا دلیل خاصی داره 

ولی اگر پرژسترون باشه واژینال جذب بهتری داره 

بچه ها ببخشید میگن شب قبل انتقال رابطه داشتن خوبه راسته یا خطر داره؟نسرین جون بیا بگو گلم 

ممنون گلم اخه از دکتر نپرسیدم فک کنم گفت هر 12ساعت دوتا شیاف بذار دوتا شیاف داد با روزی یک امپول&nbs ...

عزيزم اگر دو تا شیاف یه آمپول داری هر هشت ساعت باید بزاری 

صبح شیاف بزار عصر آمپول شب مجددا شیاف 

بله آمپول دارم ولی مگه هماتوم تو سونو مشخص نمیشه دکتر چیزی نگفت ب من

گلم آمپول داری دو تا تو یه س نگ بزن 

خونریزی بند بیاد

شاید کوچیک بوده اصولا دستگاه سونو دکترها ضعیف برای اطمینان ب و سونو بیرون 

عزيزم اگر دو تا شیاف یه آمپول داری هر هشت ساعت باید بزاری  صبح شیاف بزار عصر آمپول شب مجددا شی ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 

بچه ها ببخشید میگن شب قبل انتقال رابطه داشتن خوبه راسته یا خطر داره؟نسرین جون بیا بگو گلم 

من دکترم گفت یک هفته مونده به انتقال نداشته باش که خدای نکرده عفونت نگیرم 

خیلی ها نداشتن بعضی ها داشتن 

و این اثبات شده نیست که رابطه داشته باشی مثبت میشی 

عقل حکم میکنه نداشته باشی چون احتمال داره خدایی نکرده خارش، عفونت و... بگیری 

من یک هفته مونده بود دکتر گفت رابطه نداشته باش چون خودم می‌پرسیدم