2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم کامل خوب شدم خداروشکر تک و توک سرفه دارم  باور کن دست خودم نیست عزیزم میتونی درکم کن ...

خداروشكر

نه اينكه تند تند بيبى چك بذارى استرس بگيرى درك نداره كه😑

منم خيلى دوست داشتم ب مامانم بگم مخصوصا هميشه بهم ميگفت پس كى ميخواى برى براى كاشت منم ميگفتم ازمايش هاش زياده و بايدم پول زيادى تو دستم باشه

ديگه تا سونو قلب صبر كردم بعد گفتم

صبورى كردم خواهر تو هم صبورى كن 

چون لازمه مادر شدن صبور بودن هست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نخندیااا من ۵۴ کیلوام قدم ۱۶۰😶

واى فنچ😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من فکرکنم ازبقیتون بیشترباشم البته ازلحاظ سنی نه ها۲۷سالمه ولی قدم ۱۷۰وزنم۷۸ بودم که الان شدم۷۹😅😅ا ...

منم قدم ١٦٩ هست اما وزنم خداروشكر زياد بالانبود

الان شكمم خيلى گنده شده بس ك ميخورم🤪🤪

حال تهوع دیونم کرده هم صبح دارم ،هم غروب😩😩 میگم برا شما هم بعد سونو قلب که مرکز انجام دادن  ...

حالت تهوع هست دیگه عزیزم بایدتحمل کنیم،فکرکنم شماهم ماه دوم باشین نه،توکتاب ریحانه بهشتی نوشته ماه دوم صبح ها ناشتا دوتاعناب روش سوره توحیدبخونین وبخورین برای حالت تهوع خوبه،برای من سونوبیرون ننوشتن ولی خیلی دلم میخواست که انجام بدم،دکترم گفت سه هفته بعدش برم حتماخودش بازسونومیگیره

خداروشكر نه اينكه تند تند بيبى چك بذارى استرس بگيرى درك نداره كه😑 منم خيلى دوست داشتم ب مامانم بگ ...

عزیزم بی بی گذاشتنم واقعاا از ذوق و شوقه 😢

من شاید بعد ازمایش بگم ب مامانم خیلی غصه امو میخوره