2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دلم براي پسرم يذره شده😢 خوشبختانه اون بيورشم نيست درگير گوشي گرفتن از باباشه🤣

بگردممممم

الان سلامتی هاتون از همه چیز مهم تره هم شما دوتا هم اون و بقیه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب ازمایشم اومد بتام 269 هست کمه ? اصلا مثبته?

به به مبارک باشه 

عزیزم راجب کارایی ک کردی یه توضیح میدی؟

جنینت چند روزه بود 

چن تا جنین برات انتقال دادن

دکترت کی بود 

داروهای قبل و بعد از انتقالت چیا بودن 

سلام دوستای گلم چقد دلتنگتونم الهی که تو این مدت خیلیا مثبت شده باشن و بزودی جگرگوشه هاشونو سالم بغل بگیرن من خیلی از دیروز ریختم بهم دخترم سرماخورده تب داره دکتر فعلا فقط بهش استامینوفن داده تا باز یکی دو روز دیگه معاینش کنه روحیه خودم داغونه از یه طرف سر بچم ناراحتم از یه طرفم همسرم نامردی میکنه تو این شرایط یکم رعایت حال منو نمیکنه با من لجبازی میکنه خلاصه داغونم میدونم خودم تو این شرایط باید قوی تر باشم ولی به کوچکترین چیز بهم میریزم اون که میدونه خوب چرا سربه سر من میزاره 😔 

خیلی کلافه ام دیشبو کلا نخوابیدم شبای قبلم بد خوابیدم اشتهام به کل رفته هیچی نمیتونم بخورم از غصه دلم خیلی شکسته  توروخدا دعا کنید بچم زود خوب شه خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه یکم منو با دلای پاکتون دعا کنید لطفا.

ببخشید طولانی شد به غیر اینجا کسی رو برای درد دل ندارم 😭

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
فقط زردچوبه زدم تخم مرغ و نزدم یه پماد هم زدم. حالا تاثیر کدوم بود نمی دونم. البته بستمش تکون نخوره ...

ننه یکم بیکار بشین با خودت مهربون تر باش این چندوقتم بگذره😂

خداياشكرت....❤️ 
واقعا ? ممنونم عزیزم بتام کم نیست ?

نه کم نیست عزیزم

فکر کنم بتای ۴۴هم داشتیم ک بعد بالارفته

دو روز دیگه تکرار کن ان شاالله دو برابر شده

احتمالا لانه گزینی دیر انجام شده ک کم نشون داده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به به مبارک باشه  عزیزم راجب کارایی ک کردی یه توضیح میدی؟ جنینت چند روزه بود  چن تا جنی ...

فدات شم کار خاصی نکردم عزیزم فقط اندفعه بی خیالتر شپبودن سه تا جنین پنج روز دکتر نبوی مرکز مام انتقال دادن

سلام دوستای گلم چقد دلتنگتونم الهی که تو این مدت خیلیا مثبت شده باشن و بزودی جگرگوشه هاشونو سالم بغل ...

عزیزدلممممم

چشم برای سلامتی دختر گلت و ارامش دلت ایت الکرسی میخونم

الان با ماما صحبت کردم کفت هفته دیگه بیا برای سونو ساک بارداری باورم نمیشه

خب دیگه باور کن پاشو خوشحال باش اگر ب همسر نگفتی برنامه سوپرایز بریز😍😍😂😂

قربونت برم كه انقد وقت گذاشتي تايپ كردي خدا تودليتووو برات نگه داره و عاقبت بخيريشوووو ببيني ان شال ...

معجزه جون اب هندوانه بخور فداتشم هندوانه رو‌یخچال نذار همین تو محیط خونه بذار ابشو بگیر بخور که مدام ادرار کنی تب از بدنت خارج بشه. نگران‌نباش قربونت برم خدا هواتونو داره

خداياشكرت....❤️