2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزممم، پاشویه با نمک خوبه، روی پیشونیت هم دستمال خیس ولرم بذار، استامینوفن هم هر ۸ ساعت بخور. ...

ممنونم عزيزجان

ببين جوري تب ميكنم لرز شديد كه اصلا نميتونم از جام پاشم براي پاشويه هر٦ ساعت كردم  استارو سر٥ ساعت ديشب تب كردم

عزیزم دکترم به من پنتوپرازول داد که آب رو آتیش بود واقعا ناشتا میخوردم 

ممنون عزیزم،الان خداروشکربهترم اگه دیدم بازم اذیت میکنه ناشتا میخورم،خودمم تواینترنت سرچ کردم نوشته بودپنتوپرازول منع بارداری نداره

عزیزم خدا بد نده دیفن که خیلی از بچه میخورن و میگن اشکالی نداره ولی من که چند روز پیش سرفه شدید گرفت ...

سلاممم ممنونم عزيزم بمن كفت بخورررر ولي من ازترسم قرقره كردم البته زيادم نميتونم حالت تهوع ميگيرم

باتو دليت برامون دعااا كن ديشب انقد حالم بد شده بود با صب فقط بمرگ فكر ميكردم

چون جنیناتون سه روزه بودن احتمال داره بیبی چک الان نشون نده،انشاالله که بتات مثبت میشه عزیزم

خداکنه همینطورباشه

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
سلام دوستان من امروز روزدوازد انتقالمه جنین سه روزه انتقال دادم صبح بیبی چک زدم منفی شد آزمایشمو برا ...

خیلی زوده عزیزم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

آزمایش من رو که گفتن دور روز بعد تکرار کن امروز دیگه منفی شد.داروهامو قطع کردم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

رحم من خیلی نامنظم شده بود .کسی می‌دونه درمانش چیه؟!درمان خانگی منظورمه.تا بخوام دوباره برم واسه انتقال

آزمایش من رو که گفتن دور روز بعد تکرار کن امروز دیگه منفی شد.داروهامو قطع کردم.

چندروزبعدانتقال آزمایش دادین

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
چندروزبعدانتقال آزمایش دادین

روز هفدهم زیر یک بود.روز بیستم ۴ .امروز که روز ۲۲ بود ،یک شد.

امیدوارشدم ❤خداروشکراصلانبایدمیزدم

اصلا نزن.روز آزمایشات برو آزمایش بده.بعضی اوقات بیبی چک نشون نمی‌ده.

سلام بچه ها استا رو بهم گفته هر١٢ ساعت من سر٥ ساعت تب ميكردم تب شديد🥺دعا كنين تموم شده باشه، د ...

معجزه جان اين استرس و نگرانى تو بدتره ك دختر

داروهاتو استفاده كن اصلا بهش فكر نكن اگر قرار باشه بگيرن تو هم ك كرونا نداشتى ميگرفتن اگرم تو تقديرشون نباشه نميگيرن

بزار ى چيز برات بگم

من پارسال دقيقا همين روزا اوج بيماريم بود 

رفتم شهرخودم شب دوم داداشم كرونا داشت نميدونست اومد خونه بابام با زن و بچش ك منو ببينن كرونا داشتن و منم گرفتم اما خب هنوز نميدونستيم تا دو روز بعدش من تولد خواهرم بود رفتم خونه شون ى كم علائم بدن دردم داشتم خواهرم ميگفت روزهاى تخمك گذاريته از اونه بى حالى تعدادمون حدودا١٥ نفرى بود همه هم تو هم وول ميخورديم و همه شون كنارمم نشستن و حتى بوسمم ميكردن و …

خلاصه از اين جمع فقط ى خواهرم كرونا گرفت با اينكه دلتا بود و سرعت انتقالشم بالا بود

ب همين نام و نشون هردومون ى هفته بيمارستان بسترى شديم با حال وخيم اما بقيه هيچيشون نشد

پس الكى خودتو نگران نكن چون اين سويه مثه دلتاى پارسالم نيست

خودتم ان شاالله با مصرف داروها زود دوره ش رو ميگذرونى و با تو دليت هردو سلامت پاميشين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم