2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
زینب جان من دو روزی نتونستم بیام سایت الان دیدم که گفتی سرما خوردی معمولا دکترا تو بارداری آنتی بیوت ...

سلام عزیزم خوبی،؟پسرات خوبن؟

ازیترو نخورم ینی؟گلوم ریاد اذیتم نمیکنه ولی مشخصه خب یکم چرک داره 

ممنون زی زی 😢😢دعا کن برام ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهههه کی مریض شدی تو ؟؟؟ این دو سه روز درست حسابی پیاما رو نخوندم، بلا به دور باشه عزیزممم، حسابی ا ...

ديرو يهووو از خاب پاشدم بدن درد ساعت٤ ام تب كردم

باشه ميترسم از اتاق زياد برم بيرون غصم يكي دوتا نيست كه🥺

الان دارو بهم ازيترو داده هم از مامام برسيدم هم از دكتر زنان هم دكتري كه تو ترياژ ويزيتم كرد گفت نترس ايمنه الان بچه ها ميكن نيس

چيكار كنم هر يقرصي ميخورم با استرسه

الان ديفين هيدرامين كامپايند داده از ترسم قرقره نكردم هنو

مرسی عزیزم خیلی روحیه ام افتضاح شده بود 😆 والا خودش ک‌ میگه نمیخوام  ولی نمیدونم والا دیده بق ...

شايدم پيش خودش ميگه چرا سر بارداري من ازين حركات نكردن٠٠٠

خداروشكر جاري ندارم😆ولي يخواهرشوهر جاي همرو برام پر كرده 

فدات بشم الان حواب تستم اومد مثبته يعني از كلينيك گرفتم از ١٠ نشستم تا دو كه دكتر بياد اخه دوتا ماس ...

الهیی عزیزم .ان شاالله خیلی خیلی زود دوره اش تموم بشه این کرونا سرعت انتقالش به مراتب از بقیه بالاتر هست ولی تگران نباش خطرناک نیست ان شاالله داروهاش زود خوبت میکنن دکترها میدونن به خانم باردار چه چیزهایی رو باید بدن پس خیالت جمع مشکلی برای نی نی پیش نمیاد ❤❤ خودتم خیلی سوپ بخور ..الان تبت چطوره؟امده پایین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم ممنونم 😘 بنظرم حتما مرکزت رو عوض کن اگه قرار بود بشه اونجا تا حالا شده بود  من ما ...

پشمالو جان شما اهواز بودین .من از بوشهر می رفتم شیراز سه بار با دکتر پارسا نژاد بودم و دوبار اخری با دکتر عمویی و بیمارستان مادر و کودک  الان برا ۲۲ مرداد دکتر منتظری مام نوبت گرفتم ولی شوهرم می گه من نمی تونم حالا راه تهران رو پیش روم میزاری . چکار کنمبه منشی .دکتر قبلی هم پیام دادم  بهم گفته بیا مطب تا باز پرونده ات را بررسی کنه  ببینم چکار می خواد بکنه .نمی دونم چکار کنم تا حالا تهران نرفتم و هزینه اش هم میگن زیاده مرکز مام هم بیمه قبول نمی کنه .هزینه شما چقد شد و مدوم دکتر مرکز مام بودی

منم ب شوخ رفتم خواهر  الانم سرفه دارم نمیدونم بخورم ازیترومایسین که دکتر داده یا نه؟

من ديرو رفتم ترياژ هفتم بيشتره راجع تورو نميدونم چون هفتت كمتره ميخاي از دكتر زنان خودتم بپرس

از بلوك زايمان ماما و يدكتر زنان اومدن پايين گفتن بخور بعد گفتم ضرر نداره ( شايدم بخاطر هفتم بوده شايدم ربط نداره)چون فقط ازيترو شنيده بودم بقيه رو نپرسيدم گفت نه كي گفته داروي ايمنيه گفتم تازچند روز مجازم گفت اصلا اونجوري نيست راحت بخور باز خود دكتري كه ترياژ بود گفت بخور داروي سيفيه

استادهم كه مورد نداره

الان فقط شكم سر ديفين هيدرامين كامپايندس

شوهرمم هي زنگ ميزنه اونو خوردي😢بخور كار دستمون ندي

منم از ترسم قرار بود فقط قرقره كنم كه اونم هنو نكردم

من ديرو رفتم ترياژ هفتم بيشتره راجع تورو نميدونم چون هفتت كمتره ميخاي از دكتر زنان خودتم بپرس از بل ...

من زنگ زدم رویان بمن گفت از متخصص داخلی بپرس 

منم دک مشاور انلاین گرفتم اونم گفت ما میدیم ب خانمای باردار مشکل نداره و اینا 

بعد ی دوستی منو ریپلای کرد که بمنم داده بودن من نخوردم منم ترسیدم 

نمیدونم واقعا چیکار کنم