2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها یه سوال جنین فریز میشه تعین جنسیت کرد؟             ...

اره میشه..ولی خب کیفیتش میاد پایین. یه بار یه کلیپ دیدم خانمی بود با انتقال یه دختر دنیا اورده بود سه سال بعدش رفته بود فریزا رو تعیین جنسیت کرد و پسر باردار شد...

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
تاثیرش در کل کوتاهه بستگی به مقدار مصرف داره من برای پلاکت تزریق میکردم.۳تا شیشه نهایت تا یک ماه اون ...

وااای خدای من اخه ای وی ای جی سخت پیدا میشه 

چرا خدا اینکارا رو با ما میکنه چه گناهی به درگاهش کردم که این قضیه تموم نمیشه پدرم در اومد چقد دارو چقد درد 

بخدا دیگه توان ندارم 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای قشنگمممم مرسی بابت همراهی و همدردی تون مرسی بابت تمام این مدت ک کنارم بودین و با جون دل ...

تمنا جانم نمیدونم حکمت خدا چیه ان شاالله که خودش میخواد طبیعی باردار شی و سورپرایزت کنه  خیلی امیدوار بودم مثبتی 🥺

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اگ کامل نریزه چی میشه؟؟؟ من فکر کردم استرادیول مثل پروژسترونه..اخه منشی دکتر گفته بود احتمالا خونریز ...

نه عزیزم قطع یک دفعه استرادیول بدون پروژسترون لکه بینی میاره پریود کامل اتفاق نمیفته، هم من هم چندتا از دوستان این تجربه رو داشتیم و متاسفانه سیکل بعدش به مشکل خوردیم، حتما باید رحمت کامل ریزش داشته باشه بعد وارد سیکل بشی وگرنه زحماتت هدر میره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزان خوب هستین دوستای گلم یه سوال دارم خواهش میکنم کسانی که با آی وی اف تعیین جنسیت کردن یا ک ...

اگه طبیعی باردار میشی و نرو سمتس بازم خودت میدونی اما خیلی سخته خیلی دارو داره خیلی عوارض داره اونم ممکنه بشه نشه همه رو در نظر بگیر 

نه عزیزم قطع یک دفعه استرادیول بدون پروژسترون لکه بینی میاره پریود کامل اتفاق نمیفته، هم من هم چندتا ...

ممنون عزیزدلم..حالا بهم بگو چیکار کنم که امروز فردا پریود بشم و پریودی کامل اتفاق بیفته..بخدا خیلی مهمه 

خواهش میکنم هر چی به فکرت میرسه بهم بگو

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
منم احتمالا باید برم آی وی اف چی میشد خدا به همه اونایی که منتظرن یه بچه صحیح وسالم میداد چی میشد طب ...

هزینه هاش کمر شکنه بیمه تامین اجتماعی ندارید فک کنم یه مقدار از هزینه هارو بدن 

اگه طبیعی باردار میشی و نرو سمتس بازم خودت میدونی اما خیلی سخته خیلی دارو داره خیلی عوارض داره اونم ...

بله طبیعی باردار میشم مشکلی ندارم 

خدا هیچکسی رو تو دوراهی و شماتت نزاره😔😔😔

بله طبیعی باردار میشم مشکلی ندارم  خدا هیچکسی رو تو دوراهی و شماتت نزاره😔😔😔

عزیزم من کی باشم ک شماتت کنم 😕فقط میگم مسیرش سخته 

من شیاف پروژسترون شروع کردم که بعدا قطع کنم کامل پریود شم کار درستی کردم؟

بله عزیزم بین ۶ تا ۱۰ روز مصرف کن، البته شیاف هم نیاز نبود چون دوزش بالاست همون دوفاستون یا مدروکسی پروژسترون برای تنظیم پریود کافیه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ظهر حرصم گرفته بود میگفتم دکتر نمیرم . ولی بعد دو ماه میرم.البته شنبه میرم پیش دکترم ببینم چی میگه. ...

دکترت کیه ؟ کدوم‌مرکز میری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش